Lejdy šmejdy

Rovnoprávnost nebude nikdy docílena. Alespoň ne v nejbližší době. Nebo aspoň do doby, dokud se nepřestanou vyrábět produkty určené ženám, jenž zdaleka nedosahují kvalit pánské alternativy. A to je nečestné a nesportovní. 

No považte...

Znáte to, dojdou vám žiletky, anebo zapomenete holicí strojek, váš klín překypuje bujnou vegetací a tak jste nucena použít ten od vašeho přítele. Samozřejmě že tajně a s jistou nelibostí. Ale ta se záhy promění v závist. Ten pocit! Strojek po kůži klouže, jen se sám rozběhnout, holí precizně i ta nejnepřístupnější zákoutí, kůže je hladká jako dětská prdelka a to díky pár snadným tahům. Jak to, že jsou jejich žiletky ostřejší? Nezaslouží si snad naše roští také ostrý řez?  I ten gel na holení mají tak nějak gelovitější. Krásně se rozetře a drží, nezpěnovatí, nevstřebá se, prostě balada. Proč?!

Nebo trenýrky. Nebudu si přivlastňovat spoďáry mého muže, řekla jsem si v dobrém rozmaru a pořídila na spaní dámské trenýrky. Made for lady. No to byl tedy nápad! Nevím, zda jde o nějakou novodobou torturu nebo uspokojovací prostředek pro otrlé masturbátorky, ale bezpečně vím, že už si dámské trenky nikdy nekoupím. Zatímco ty pánské skýtají svému nositeli příjemné tzv. „nasrávací“ vzduchoprázdno, ty holčičí mají uprostřed brutální šev, který se vám při nočním přetáčení zařízne do vaší pokladničky přinejmenším až po pupek a ráno se vzbudíte nevyspalá a vejpůl.

A ze všeho nejhorší je dámská kabelka. V pánské tašce její majitel najde vždy vše a povětšinou na první dobrou, ale dámská kabelka, to je oříšek. Ba přímo kokosák. Ať se snažíte, jak se snažíte, vždy v ní něco hledáte. A všimly jste si, že pánská kola těm chlapům jezdí lehčeji a jejich tenisky běhají rychleji?

 

Autor: Viktorie Beso | pátek 12.8.2016 11:14 | karma článku: 36,51 | přečteno: 3440x
  • Další články autora

Viktorie Beso

Oškubaná jako kuře

5.1.2024 v 10:41 | Karma: 37,99

Viktorie Beso

Proč Péčko Prudí Paničky

19.1.2022 v 9:40 | Karma: 33,22

Viktorie Beso

Movité ženy a chudí muži

1.12.2021 v 11:08 | Karma: 34,04