Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J86a72n95a 65M81a12j18o81v37á

13. 1. 2015 18:28

Dřív se to tak neřešilo. Některé děti byly prostě pomalejší, některé ubrečenější a nakonec ve dvou letech uměly všechny totéž.

Jak tak měli lidé víc starostí, bylo taky méně času na pozorování a všechny ty sebelítosti a sebeprosazení (prostě bylo třeba okopat brambory a dát slepicím, což je spolehlivý lék nejen na plnou spíž, ale snad i na depresi). 

Chce to klid, nadhled a taky nejíst na záchodě :-).

7 0
možnosti
VB

Ja na rehabce namitla, zda je nutne dite lamat v kole, zda se to vsechno nenauci samo, i kdyz pozdeji. A bylo mi receno, ze nauci, ale blbe, protoze preskoci nektere vyvojove faze a zadelam ji na problemy se zadama, kyclema, kolenama... Tak jako ma moje a predchozi generace, protoze tehdy se to neresilo :) Tak cvicime, nespime, rozvijime a pak nestihame :)

0 0
možnosti
DA

D43a50v48i78d 75A71d76l70e51r

12. 1. 2015 23:38

Jak tak koukám do diskuse, tak paní Anežka Řehořová je hustá alfa fena! R^

1 0
možnosti
AJŘ

Ba, já jsem ještě horší;-D.

1 0
možnosti
AJŘ

Teď budu asi rozcupována, ale nevíc se mi osvědčilo vytvoření podmíněných reflexů. U dítěte, chlapa i psa. Ječíš v noci, milé děťátko, dostaneš hořký čaj. Když máš žízeň vypiješ, chceš-li svinit, dostaneš prd, i kdybych to mlíko měla odstříkat (naší kočce moc chutnalo). Krmení jednou za tři hodiny, postupně navykat. V určitou hodinu jít spát a přes to vlak nejede. Každá etapa trvala asi týden, ale potom to blaho.Ovšem se mi také stalo, dítě na dvoře v kočáře. Během těch tří hodin přišla chumelenice a já chudáka miminko tahala ze závěje.

0 0
možnosti
VB

Musite mit nervy jako provazy :D Na tohle jsem ja malej pan :) Ale souhlasim, ze ve vecech ma

byt rad :) Ale tohle se da delat s malym mimcem? Neni to prilis krute? Mozna by stacilo az tak od roka, ne? O chlapa se nebojim :D

1 0
možnosti
DA

D52a20v73i33d 69A75d87l35e38r

12. 1. 2015 22:05

Nejste v tom sama, milá Viktorie. Můj syn Štěpán. Byl hrozně hodné dítě, ale od té doby, co začal chodit do školky, pořád nemocný. Žena a já jsme s ním trávili vzhůru celé noci, ona trochu hysterčila, bála se, že se udusí. Jo, vlastně už v jeho roce a půl strávili spolu 14 dní na infekčním kvůli salmonele. Byl jsem za nimi každý den a bavili jsme se přes okno. Ale v životě by mě nenapadlo psát o tom srdcervoucí, rádoby humorné články.

Prostě jsme měli malé dítě. Není to na vás moc složité? ;-)

5 1
možnosti
VB

Boze, vy jste mi ale chytroprd :) A o cem by vas napadlo psat blog? ;) A proc vy na moje blogy vubec lezete, kdyz vas tolik urazi? :) Nemate nic dulezitejsiho na praci? Treba vysvetlit Stepanovi, aby nikdy nepsal blogy o tom, jake to je byt rodicem? :)

Dobrou, cukrousi! ;)

1 1
možnosti
PC

Viktorie, kaslete na ty nechapavy rejpaly a piste dal!!! A aby mohli chvili kopat do nekoho jineho, slapnu do toho: napadlo vas - nekojit? Meho bratra syna kvuli alergii museli prevest na hypoalergenni mleko. Ale byla to DRAHA sranda...

1 0
možnosti
DA

D86a21v26i13d 13A47d41l51e84r

12. 1. 2015 21:57

Máte recht. To je ohne sranda! R^

2 0
možnosti

Ách, další díl hysterického, pardon, humorného občasníku Zoufalá matka ráda přehání a dítě v bytě má víc požadavků, než jsme čekali. Na záchodě není třeba jíst, není třeba mít příšerné oblečení, místo psaní blogů a diskuzí na idnesu je možné se najíst, vyspat, přečíst si knihu, dívat se na film (to lze i s miminem v náručí), vysprchovat atd. Dneska se nám rozmohly tyhlety moderní starší matky, které nezvládají, které mají potřebu přehánět a které nechápou, že dítě potřebuje víc, než jen jíst a přebalit. Jedno dítě je vyčerpává, dvě ty je asi zničily..Exzém? Když kojíte a víte, že máte malé dítě do 6  měsíců, je třeba si dávat na jídelníček sakra pozor. Dokážete napsat i něco jiného, než jak jste zoufalá, jakej vopruz to dítě je? Je tam cítit až moc sebelítosti a míň lásky k tomu tvorečkovi. Ve čtyřech měsících je normální dítě opečovávat, houpat, nosit, rozmazlovat. Ona ta doba uběhne a najednou budete mít dvouleté dítě, které bude vyžadovat pozornost jinak, paní sepisovatelko. Je škoda, že si moderní matky neumějí užít mateřství, když mají vymoženosti socialistického sociálního státu.

3 2
možnosti
VB

Nedokazu, ale vy me to jiste naucite, pani dokonala :) Krasny vecer preji :)

0 1
možnosti

opět velmi vtipné, ale zároveň vlastně i k pláči...Holka, co s vámi? No nic, musíš vydržet. Prostě MUSÍŠ!!! ( toto bylo jediné, co mé zbídačené, kostitřasové tělo hnalo vpřed ). A nechoďte tolik po doktorech, bude vám líp ;-)

Prďouskovi pusu V

3 0
možnosti
VB

Rikam si, ze na tu neurologii uz kaslu. Pujdem tedy jeste na unorovou kontrolu, ale pak uz ne. Ona potvurka zda se mi, tam nedela to, co dela doma. Jsme dostali zprdana, ze se tam jen vali a tim padem nemuze ani chytnout do jedne ruky hracku, natoz lezt a hle, dnes tahala opicaka pri paseni, jako by se nechumelilo :)

0 0
možnosti
VB

Já tento blog beru jako velkou nadsázku. 

Přečtěte si knížku Simony Monyové Jednou nohou v blázinci. Také je to psaní v nadsázce o životě s dětmi.

1 0
možnosti
VB

To ale trollům nevysvětlíte, Veroniko, :) A díky ;)

0 2
možnosti
Foto

Já jen doufám, že to nečtou nějaký nastávající rodiče, protože tenhle popis mateřství jako neustálýho utrpení by je asi hodil do pořádný deprese. Uštvaná matka, zoufalá matka...to už fakt dneska nikdo, kdo se věnuje psaní, neprožívá to mateřství jinak, než jako období plný stresu a vyčerpání?

2 0
možnosti
DA

D70a54v68i10d 37A46d39l18e15r

12. 1. 2015 17:35

Na to vám odpoví, že to myslí s humorem a vy tu humornou nadsázku nechápete.

3 0
možnosti
LP

Viktorie, nebojte, společně to dáte ;-)

Jak se začně roční období klopit do jara, budete mít už vyhráno. Máme doma 2-letýho raubíře. Po pár měsících si vysloužil přezdívku Mexičan, a tu mu asi už doživotně nikdo neodpáře. Má žena také s tím vším zápasila (a zvítězila 8-o) a pak najednou jako když utne a vše jelo podle našich not.

Mějte se

1 0
možnosti
VB

Dekuju za povzbuzeni! Probuh proc Mexican? :D U nas krom milacka, beruskyva princezny frci jeste opice a kraken, kdyz je nejhur :D

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com