Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J67o23s51e79f 86T74r85n20k20a

20. 2. 2015 11:45

Oooo paní úžasná po 30 nemůže najít pana úžasného :))) U dam je předvším problém ego a nedostatek soudnosti, než nedostatek kvalitních mužů ... Kdo yb taky stál o takové semetriky? :)))

0 0
možnosti
Foto

Ono kolikrát za to ten chlap ani nemůže, že má milenku. Ty osidla

0 0
možnosti

dobře osolený blog! ;-)R^;-D ( asi si odskočím na Kubu - tu Kubu...)

1 0
možnosti
MM

Odskoč, Mirko,

kubánští prostituti jsou pro postarší rachomejtle, co už by na ně jinak nikdo nikdy nevlezl, fajn poslední šance.

Ale jestli nejsi tahle skupina... ;-)

0 0
možnosti
RS

Tak s tou Kubou, to je asi na další blog a s tímhle tématem nebylo třeba spojovat, ono by klidně stačilo, kdybyste jen statisticky doložila poměr trojúhelníků, kde setře milenka, a kde setře žena, tj. kde se manželé kvůli milence rozvedou... Že by to bylo tak, že milenka chudák vždycky setře (jde o to, co, že ;-)), tak to se mi nezdá, protože rozvedených manželství, kde on si vzal pak mladší milenku, je také určitě dost. A jestli ten průzkum ještě není, tak šup na granty z éjů a bude to :-)

Sakra, ženáč to je fakt hroznej termín a už začínám chápat, proč za ženáčem nikdo nepálí. To už i ta lepra nebo ebola mají hezčí názvy.

2 0
možnosti
VB

Jasne, ze ano. Ne vzdy podvedena zena prijme nevernika zpatky a ne vzdy nevernik zpatky chce :)

0 0
možnosti
ED

Také jsem si nedokázala představit, že bych si "nabrnkla" ženáče. Ale už je to přes deset let co to spolu táhneme. Rozhodl to on, nikoho jsem nikam netlačila.

0 0
možnosti
VB

Nejde o tlaceni, jde o to, ze tim ublizime jine zene. Zenaty chlap by pro nas vsechny mel byt tabu, jen tak to pak nejaka neprovede i nam :) A recidivistu je dost a dost ;)

0 0
možnosti
AK

A20n11d89r65e11j 90K84r82á77l

26. 1. 2015 14:56

Az na to "neposkvrnene poceti" (znamena to trochu neco jineho, nez si myslite), se mi to moc libilo. R^

0 0
možnosti
VB

A co to tedy znamena? :)

0 0
možnosti
Foto

Někdy možná dobře, když si ho nějaká odvede ;-)

5 0
možnosti
VB

Tak to je taky pravda :D

1 0
možnosti
Foto

Jedna moje známá mi po mé poznámce, že volní chlapi po čtyřicítce jsou buď divní, nebo letí na dvacítky odpověděla:" No, tak nějakýho rozvedu" Někdo má holt priority nastavené jinak:-(

0 0
možnosti
VB

Tak uvidime, az ji ho pak rozvede nejaka jina, jak si bude chrochtat :)

0 0
možnosti
LN

L69e61n60k15a 28N69o30v77á

26. 1. 2015 13:41

Tak já nevím, ale z Vašeho úvodu vyplývá, že by se svobodné ženy po třicítce asi měly střílet. Ne, každá má štěstí a najde si partnera do třiceti, a nebo co mají dělat ty ženy se kterými se jejich partner rozejde? Myslím si, že v dnešní době je svobodných mužů po třicítce dost, je to o hledání... jako v každém věku.

0 0
možnosti
MT

Mně z toho vyplývá, že by stačilo, aby se nes.. áčkovaly do ženatejch...:-)

2 0
možnosti
Foto

Pravidlo o tom, že muž je lovec a žena si mezi lovci vybírá toho nejkvalitnějšího samce, od kterého očekává zdravé potomstvo a ochranu, již dávno vzalo za své. Je přebuchtováno, tedy mnohem více žen jako mužů, navíc žen emancipovaných. Teď to jsou ony které loví a při svém počínání se neohlíží na to, že  ve výsostných vodách se chováme s respektem.

Lovy těchto dam však většinou neskončí happy endem. V mnoha případech se z nich stávají matky samoživitelky a opuštěný muž, když má štěstí, se vrátí rád do náruče bývalé ženy, v tom horším případě, silně zadlužen na ulici.

Tedy dá se říci že nadpis vašeho příspěvku by měli muži brát jako varování, aby je situace, kterou jsem popisovala nepotkala.:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com