Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

D84a91v75i64d 10R65a46i50n

21. 1. 2016 8:08

"nechápu, že to dnes ti chlapi ani nemaskují, že jsou ještě při odhalení uraženi, že místo studu je v nich agrese... Možná, že právo na „osobní štěstí“ má jen v dnešní době větší váhu než smysl pro zodpovědnost a síla charakteru"

Svatá pravda.

Vcelku souhlas, až na jedno... tohle nedělají jen chlapi, ale i ženský. Teda až na ten rozdíl, že ženská nemůže opustit kojícího chlapa ;-)

4 0
možnosti
Foto

Poslední léta mám dojem že ideální chlap přinese sto tisíc měsíčně, je pořád doma a nejlépe zastane i domácí práce. To proto, aby žena měla čas se o sebe starat, chodit na spinning a kafíčka s přáteli, aby "byla mezi lidma" a občas si odskočila k trenérovi, což se obvykle muž dozví jako poslední :-)). No.. potom se ale nedivte, že chlapi se nechovají jako chlapi. Protože to co v nás bylo jste zničily vy ženy :)).

10 1
možnosti
VB

Prectete si to poradne ;)

0 0
možnosti
Foto

Nevidím důvod, proč by se chlap měl chovat tak, jak žena očekává nebo jak by si představovala..

Jestli jí nevyhovuje, neměla si ho brát...

(všichni víme že je ta ženská představa o tom že ho předělá naivní, přesto to budou znovu zkoušet a pak naříkat že se jim to nedaří...)

3 0
možnosti
VB

;-D;-D;-D o tom ale článek není ;-)

0 0
možnosti
JL

Já jen přemýšlím, s kým jsou ti muži vlastně nevěrní. Že by s nějakými ženami? Nějakými nevěrnicemi, které podvádějí své muže, ale autorka se o nich v článku zapoměla zmínit? :-)

2 0
možnosti
PK

Se svobodnými ženami a s prostitutkami.

1 0
možnosti
MH

Je zajímavé, jak dnes v inzerátech holky hledají zajištěné, vzdělané muže. Proč vlastně ? Aby jim pomohli utrácet peníze na které se nezasloužily ?

Naše rodiče i my jsme se vzali a vypracovali se z ničeho. Tohle nějak dnes ženy odmítají absolvovat. tedy aspoň ty co si dávají inzeráty.

2 4
možnosti
VB

To ja nevim, ja takovy inzerat nikdy nepsala, ani zadnou takovou neznam :)

3 0
možnosti
MH

Považuji za nehorázné a zbabělé opustit či podvádět ženu v tomto zranitelném období. A přesto to dělají. Prý nezvládají přerod vztahu z mileneckého na rodičovský. Ono je to těhotenství a první měsíce života jejich dítěte, pro ně děsně zátěžové.

...žena je především odrazem svého muže. Je to (bohužel) v jeho rukou.

------------------------------------------

Milostivá, myslím, že to vydíte přesně naopak, než to je. Babička měla 7 dětí. Dědeček pracoval na šachtě. Babička si nikdy nepostěžovala. Dědeček se nikdy nestaral o děti, domácnost. Jeho úkolem bylo chodit do práce. Chodil tam pěšky a tehdy se pracovalo i v sobotu. Ráno ve 4 vstával, nasnídal se a šel. Odfáral a šel domů. Tam přišel kolem 19 hodiny večer.

Babička se starala o domácnost, děti, králíky, slepice, kozy a prasata.

Dnes je situace taková, že žena na mateřské nezvládá svoje jedno dítě. Chce mít muže za zadkem, aby jí neustále s něčím pomáhal. Přitom musí vydělávat. A to ještě žena chce, aby ji několikrát za týden zastoupil a ona se mohla jít bavit. O tom, že při "vytížení" jedním dítětem jde manžel stranou už ani nepíšu. Takže časem hledá jinde ..

Osobně to vidím tak, že muž je to, co z něho žena udělá. Ta chápající a chytrá z něj udělá starostlivého muže a otce. Ta hloupá, sobecká a nekritická z něj udělá uzlíček nervů, nebo sobce, co se domovu a rodině vyhýbá. Takže já to vidím tak, že prvotní krize je v úloze ženy. Ruku na srdce, kdy naposledy jste pochválila svého manžela za to, že s Vámi vydrží žít, snášet Vaše nálady, problémy a stresy ?

12 2
možnosti
VB

Kdy vy za totez vasi zenu? :)

Ad babicka... Po ni ale nikdo nechtel, aby chodila do prace, nemela povisla prsa, neforemny zadek a kourila jako pornohvezda :)

A pokud se tedy zajimate o me manzelstvi, tak fyi: o nase dite se staram z 99 % ja, varim, uklizim, delam pradlo, chodim na brigady (to je to 1 % kdy se stara muz ci babicka), s ditetem zarizuji urady, servisy, jezdim sama skrz celou republiku k babickam, pripravuji muzi obedy do prace, aby nemusel jist po hospodach, staram se o jeho psychickou pohodu, nechavam ho chodit bez vycitek sportovat (ac ja na sve fitko nemam tim padem cas), koukat na vsechny oblibene porady v TV, dite sama okoupu, vyvencim, nakrmim, prebalim, vyridim lekare, a chodim nakupovat, podotykam za sve penize (na co nestaci materska, pouzivam nasetrene zasoby z dob zamestnani)... Jsem v podstate matka samozivitelka a takovych zen mam v okoli spoustu, takze myslim, ze na vetsinu zen se vase stiznosti nevztahuji :)

3 0
možnosti

Každá doba má svoje. V něčem lepší, v něčem horší. Jen jedno je stále stejné. Lidé na svou dobu nadávají a myslí si, že dříve to bylo lepší ;-)

0 0
možnosti
VB

Ale jo, mate recht, vzdy kazda generace lateri na tu nasledujici apod. Nerikam, ze vse na nasi dobe je zle. Mame relativni blahobyt, dozivame se spousty let, nemame valku, mame neomezene moznosti, ale bohuzel jsme nekdy sami dost omezeni :(

1 0
možnosti
TR

Som chlap a(le) vidím to rovnako. k+

2 0
možnosti
VB

Dekuji! Za to, ze existuji muzi, kteri vidi, ze clanek obsahuje rozhorceni nad upadkem lidstva obecne a neodnasi si z nej jen pocit urazky sveho muzskeho ega :)

1 0
možnosti
Foto

Ono se to dá stejně dobře otočit. Chcete-li mít prince, nechovejte se jako krávy.

Je nesmyslné stěžovat si na muže, že jsou nevěrní. Úplně stejně jsou na tom ženy. Vy jste možná, svému muži ještě nezahla, ale nevěřím, že vám to vydrží navždycky. Moje žena také vždy nevěru odsuzovala, dokud se jí samotné nezbláznily hormony a nepřestala být pak mou ženou. Nevěra je přirozená, ovšem pokud si z toho někdo dělá sport, pak ať si jej dělá sám a nechce po partnerovi, aby to respektoval. Zavrženíhodná není nevěra, ale obelhávání a podvádění partnera.

15 0
možnosti
VB

A v tom s vami souhlasim

3 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com