Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dnes se vše moc řeší a předvídá. My neměli telefon a počítač, tedy žádný zdroj kontroly a ani čas přemýšlet, co kdyby. Hlavní cíl byl fungující rodina a tomu jsme vše podřídili. Zda byly, nebo nebyly za těch 45 let nějaké přešlapy, to není důležité. Důležité je, že jsme to ustáli a naše děti mají domov, kam se rády vrací, tedy doufám.:-P

Muži se nemění, jsou stejní jako dřív, spíše je to v nás, v ženách. V zaměstnání se snažíme býti milé a vstřícné a oni podlehnou iluzi, že jsme lepší jako ty, co mají doma. Tato idylka končí, když se pracovní vztah změní v manželský a začíná znovu tvrdá realita.

Tím chci říci, že nakonec na to každý záletník většinou doplatí, tedy raději se o to moc nepokoušet.:-)

6 1
možnosti
VB

Tak oni se v praci panove taky tvari a cechraji pera ;)

Co me na tom vsem prave mrzi, je to bourani domovu

1 0
možnosti
PD

Mám pocit, že Vy ženy stále vyhlížíte toho pověstného holuba či prince v bílém BMV a občas v časové tísni vezmete zavděk tím vrabcem, ale současně máte sbalený kufr - co kdyby náhodou u Vás jednou ta bílá kára přece jen přibrzdila. Nemám Vám to za zlé, je to přirozené. Jen dělat toho vrabce je nevděčná práce a ne každý to dlouho vydrží, natož ve zlém.

14 0
možnosti
JK

Vědci po dlouhých letech výzkumu konečně přišli na to, po čem žena touží, ale ona si to vzápětí rozmyslela.

5 0
možnosti
JK

Není to jen o mužích. Teda není to hlavně o nich. Ženy určují, jak se budou muži chovat, muži se jen přizpůsobí.

Abych to jako chlap osvětlil...

Chlap chce zasunout. To je alfa a omega jeho života. Kouká na samičku, a přemýšlí, jak to zaonačit, aby do ní mohl zasunout svůj penis - jedno kam konkrétně.

Podmínky, za kterých může chlap zasunout, pak určuje žena. To ona rozhodne, kdo zasune, kdy zasune a kam zasune.

A to ostatní se od toho už jen odvíjí.

Ženy jsou dnes emancipované. Já jsem ze staré školy, ale i já si musel zvyknout na svět, ve kterém žena chce platit sama za sebe, otevře si sama dveře od auta, první vleze do restaurace a vyděsí se, když k ní chlap natáhne ruce, aby jí pomohl z kabátu. Zvykl jsem si na svět, že není třeba hrát buchtě několik týdnů divadlo, aby mohl chlap zasunout. Dneska se většina holek nechá hned na prvním rande zatáhnout do postele či dokonce do křoví a nedělá z píchání žádnou vědu. Podle toho k nim také chlapi přistupují. Proč se snažit, když to jde jednoduše, že?

Dokonce si zvykám na myšlenku, že dneska už ženská nepotřebuje chlapa ani na ty domácí opravy ani na prachy ani jako ochránce a časem možná ani na ty děti. Takový je svět a chlapi se tomu jen přizpůsobují.

Mám pár kamarádů, kteří loví na seznamkách a sociálních sítích. Mají neskutečnou úspěšnost. Já si o sobě myslel, jakej jsem dobytek, ale to, co vidím u nich, překonává všechny moje fantazie. Jestli jste někdy na podzim hrabali listí hráběma, tak tak nějak to vypadá. Nejde o hodně holek, jde o hodně desítek holek. Jsou to nádherné holky, krásné figurky, často ještě studentky. A chlapíci na to mají dokonce i metodiky - jak je oslovit, jak je dotáhnout do pelechu, jak to udělat, aby to bylo zadarmo a kdy je nejlíp kopnout do zadečku, než nastanou problémy. A je to jednoduchý jako facka.

Tak čemu se divíte? Samy si to děláte.

8 0
možnosti
FK

takhle to fungovalo i pred 10 lety :-) pak jsem se ozenil uz nevim

0 0
možnosti
Foto

Pomerne hloupy a jednostrany clanek. Muj nazor se kryje s tim, co nize napsali Zbysek Hlinka, Jaroslav Tachovsky a Jitka Janyrova.

2 0
možnosti
Foto

Zbysek toho zde napsal hodne. Tak jsem pod prospevky trech diskuteru, ktere vyse zminuji, projevil souhlas.

1 0
možnosti
Foto

řekl bych, že muži se za století nezměnili, zatímco ženy ano. Ty dřív byly submisivní a dominantním mužům jejich přirozené výstřelky mlčky trpěly. Dnešní už nechtějí.

2 0
možnosti
VB

Aj tak ;) Ale taky se s tim tolik nemachrovalo. Dnes nemaji lidi uctu k nicemu a nikomu

0 0
možnosti
FK

Uz zase becite ... typicka zenska ;-) Chcete chlapa k rodine, mileho upraveneho a pak je najednou pro vas zmekcily. Chcete chlapa drsnaka, co se o vas postara a pak becite ze je dominantni a svehlavy a palicaty. Chcete testosteronem nasaklyho kocoura a pak becite ze chce kazdou hezkou sukni. Budte tak hodna a nestazte se nikoho menit, jen si vyberte chlapa podle sebe a dejte pokoj ;-)

12 0
možnosti
VB

Zenam byly dany slzy, aby vybrecely vsechno prikori, co jim je pachano. Bohuzel muzum nebylo dano dosti filipa, aby rozeznali a aplikovali do zivota zlatou stredni cestu :) Nebo jen zdegenerovali ;)

2 1
možnosti
MK

Je to jak říkáte. My muži si za to můžeme sami. Ale zvrtlo se to už v době, kdy jsme dali ženám hlasovací právo a pustili je ven z kuchyně. Od té doby je celý "Západ" v úpadku. Ale jak říkám, můžeme si za to sami.

4 2
možnosti
VB

No jo, jakmile zenska zacne volit, z chlapu se stanou strosky ;)

1 0
možnosti
PB

..... testosteron v poho,- ale když vony sou ty hraběnky v poslední době nějaký divný,- neperou, nevařijou, neuklízijou, vo fagany se nestarají, enem by to furt chodilo do hokny, vydělávalo zlaťáky a budovalo jakousi kariéru,- ..... holt jiná doba !

9 3
možnosti
VB

Asi mam stesti na kamaradky, nebo smulu :D, ale tydle hrabenky neznam :)

2 0
možnosti
Foto

Inu když je člověk sám, tak aspoň nemusí řešit krize, rozchody, rozvody a tahanice o děti...

6 0
možnosti
JT

A kdo mu pak zatlaci vika az umre ?

1 0
možnosti
JK

Nic ve zlém, paní Viktorie, text je to hezký, téma máte zvládnuté. Teď ještě trochu tu gramatiku - věci se neděly, nikoli neděli. V neděli se dělo něco úplně jiného. A vůbec, jak jsem nedávno četl o sexu v době temna (čili dřív), tak tehdy přistupovali lidé ke vztahům, k sexu a k lásce hodně pragmaticky. R^;-)

2 0
možnosti
VB

Pardon, hrubky nesnasim, ale obcas se mi nejaka udeje ;) pac pisu v amoku a nestiham po sobe kontrolovat. Az se dostanu na PC, opravim ;) A diky

3 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 30,28
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com