Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KL

Poradne jste me rozesmála, dekuji.

3 0
možnosti
Foto

Vtipně napsáno, ale mě toto téma připadne už trošku pasé. S tématem pisoárů pro ženy přišel náš 70. letý profesor na VŠ už před cca 20 lety. Mužské těhoteství nám sugeroval náš kanadský lektor v 16 letech na SŠ. Nyní je to každého věc, za co se označí na Facebooku. Pouze se to vše jen obludně, díky sociálním sítím nafoukává. Jsou i jiná nosnější témata.

1 0
možnosti
MK

No vidíte - a mně zase přijde toto téma v dnešní době obrovsky nosné a důležité. Nejde totiž jen o ty pitomé záchody. Jde o relativizaci samotné mužské a ženské podstaty a jejich nenahraditelnosti. Jde o to, co tady po tisíciletí bylo a fungovalo a teď je to ohroženo. O soulad s přírodou, kde lev je lev a lvice lvicí, kde živé bytosti prostě cítí svoji podstatu, a podle toho se chovají.

14 0
možnosti
PV

Já doufám že je stále většina normálních lidí. Jen se dnes dává až příliš mediálního prostoru těm mimoňům co vyřvávají tyto nesmysly. Fakt je že na západě je to asi trochu posunuté.

8 0
možnosti
IO

Mluvíte mi z duše, Viktorie. Svět nebo někteří politici se opravdu zbláznili Rv. Karmu jsem Vám nemohl nedat ;-)R^

13 0
možnosti
JH

díky, pobavil jsem se a pravdu díteR^

2 0
možnosti
AM

Měla jste zůstat u sepisování lechtivých historek, na víc to bohužel nebude.....

2 31
možnosti
VB

To nebude, mate pravdu. Staci se podivat na karmu pod timto nedostacujicim clankem. Ostuda! ;)

29 1
možnosti
Foto

Aldous Huxley - Konec civilizace.

Román z roku 1932 (!!!!) přesně tohle popisuje. Četla jsem to, když mi bylo dvanáct a celý život si pamatuju děj. Slovo otec a matka bylo sprosté a nesmělo se používat. Děti se rodily uměle. A je tam spoustu dalšího, co se dnes pomalu vyplňuje.

Hlavní hrdina, který se omylem narodí přirozenou cestou v divočině v rezervaci a dostane se v dospělosti do civilizované společnosti, se nakonec radši oběsí.

NIKDY bych nevěřila, že tohle sci-fi se někdy tolik přiblíží reálné skutečnosti. :((

28 0
možnosti
VB

Ono hodne davnych sci-fi zalezitosti se casem zacina objevovat jako realita.. Bohuzel mnohdy. Je to desive :(

8 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com