Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Připomělo mi to ten vtip:

Stopařka stopuje a drží ceduli:"Lepěí 15 cm v ... než 15km v nohách"

0 0
možnosti
LH

jsme sice lidé, ale rovněž živočišný druh. Samci a samice, a to se nedá ničím změnit, jsme podle toho přírodou fyzicky obdařeni. Sice s různými výjimkami, ale v zásadě: chlapi rodit nebudou a i nejsilnější žena nedá to co nejsilnější muž. Takže feministky a ty rovnoprávné prominou : žena = slabší nebo něžnější pohlaví.

0 0
možnosti
RP

R^Mam naprosto stejný nazor... Myslím si, že všechna tahle doporučení a nařízení vymýšlí instituce, které musí vykázat nějakou činnost...

2 0
možnosti
Foto

J86a70n 93H61i62n82k

8. 3. 2017 17:12

Bezva článek, ale myslím, že se nic takového nerozmohlo. Je to asi stejné jako se sluníčkáři. Žádného neznám ve svém okolí, mezi příbuznými ani v práci. Jsou jen v televizi. Taky kamarádi a kamarádky všech mých dětí jsou zcela normální, může být nějaký i čtyřprocentní, ale neobtěžuje nikoho tím, že by se s tím sel pochlubit na pride parádu.

1 0
možnosti
Foto

P87e88t23r 40A35d80l32e91r

8. 3. 2017 3:41

bravo, tisickrat bravo! blbe je, ze na to, abyste rekla pravdu, musite dneska mit odvahu ...

1 0
možnosti
JN

J14a64n 78N11o78v62á30k

8. 3. 2017 14:47

Nic jako pravda neexistuje. Vše je jen úhel pohledu. Vaše věta si zaslouží ale ještě jednu korekci: Aby člověk řekl svůj názor, potřeboval vždy mít odvahu.

0 0
možnosti
JN

J29a43n 68N61o50v15á24k

7. 3. 2017 23:27

V mnohém máte pravdu. Jenže člověk má oproti zvířatům na výběr... Možná i proto jsme na vrcholu potravinového řetězce.

Tím samozřejmě nehájím potírání rozdílů pohlaví. Já jsem pro potírání stereotypních rolí ala "taťka, mamka, dvě děti a hypotéka".

Já beru partnerku jako parťáka, nikoli služku. O chod domácnost se nám stará hospodyně, na kterou oba přispíváme. S dětmi nám bude pomáhat chůva, na kterou budeme oba přispívat. Já chodím na večírky světa mé ženy, a ona zase za ty z mého světa. Střídáme se v řízení auta, domacnosti i volného času dle nálady. Takhle já vidím roli ženy (ve společnosti). ... Netušíte, jaký je problém takovouto ženu najít. Všechny jsou vychovávány (tlačeny) do role té služky, nebo se tomu postaví a pak jsou dobrovolně singl. Nějak se zatím nedaří ten zlatý střed = zdravý feminismus.

0 0
možnosti
JN

J97a13n 13N31o20v38á70k

7. 3. 2017 23:30

Kurňa, to patřilo pod příspěvek pana Petra Simonidese

0 0
možnosti
Foto

:-)Tý jo, teď jsem si teprve blogu všimla (to brzo, viď?). A bez komentáře, mluvíš mi z dušeR^

1 0
možnosti
MH

Docela dobré. Ale že jste se ve třetím odstavci od konce rozjela, co? Ten bych nechal jako vyvrcholení až jako poslední :-)

0 0
možnosti
MH

Rozmohl se nešvar??? Pani autorko a lidi v diskusi, nepřehanějte a začněte používat víc zdravý rozum než své předsudky. Vidite zde iDnes video nejakeho chudáka a deláte z toho celoplanetární problém...Kolik znáte takových lidí?? Lekařské statistiky i praxe kazdeho cloveka mluví řádově o promile takových.Podle me jsou to skutecní chudaci a bulvaru a polit.populistům se hodi aby pekne nadzvedli mandle zakomlexovaným lidem, které více než lidská soudnost a soucit ovládá pudovodpor, nenávist a nepodložené obavy. Snad si proboha nemyslíte ze normalni kluci a holky kterym se libi opacné pohlaví zmení "svuj vkus" a sexualni preference!???Nebo to si opravdu myslíte?? Nejak mi to pripomíná masovy strach z muslimskych migrantů, kteri tu vubec nejsou a ani sem nechtejí.

1 5
možnosti
MN

Předsudky? Těmhle nesmyslnými tlaky na všemožné potírání skutečných rozdílů pohlaví a tlaku na to, aby nebyla žena a muž, ale bezpohlavní ONO, je tolik, že bych čekala, že stejně (agresivně) aktivní jako jsou nositelé těchto "požadavků" budou i jejich odpůrci. Ona totiž ta permanentní masáž se může rychle změnit v povinné požadování "bezpohlavnosti" a odsuzování projevů heterosexuality. A začneme se bát projevit ženskost či mužnost a veřejně projevit náchylnost k opačnému pohlaví. Autocenzura je patrná v jiných tématech, a není tak daleko doba, kdy jí (politicky) byla ovlivněna celá společnost.

2 0
možnosti
PS

Chtělo by se říci konečně názor ženy, který je normální. Naštěstí snad ne. Doufám že je to názor celé řady žen; inteligentních, krásných, dostatečně sebevědomých, přitom plně si vědomých rozdílů, které jsou přirozené, žen které se nestydí být ženami, matkami.....

Díky za tento pohled. Je smutné, že se nás určitá skupina snaží "modifikovat" a část lidí na to slyší, ne proto, že by tomu snad věřila,ale proto,aby nevypadalo, že nejsou "tolerantní, liberální, ...." Už vím, proč už si nedám "Starbugs" - právě díky jejich zvrácené tezi o potřebě rozbít tradiční rodiny, vztahy..... Za mě máte jak se moderně ve virtuálním svět říká "palec R^ nahoru". Díky

3 0
možnosti
JN

J68a26n 54N36o61v19á51k

6. 3. 2017 20:44

Nestydí být ženami, matkami?... Od kud jste do ČR přijel?

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 30,28
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com