Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No vida. Já čekal, kdo se tu vyprdelí s Hepnarovou. Jeden jediný příklad šílenství vydat za sto skutků dle Koránu, to dnes začíná býti sportem. Z teroristů jsou mladíci (takový ekvivalent byl pro romy), duševně narušení (blázni asi rádi znásilňujï), traumatizovaní (jo, fakt neznám lepší způsob, než si pro zlepšení nálady znásilnit bílou ženu) a pronásledovaní válkou (jo, zneužívat děti k sexuální otročině je fakt peklo - neděláme-li tak dobrovolně), kterých se musíme zastat. Že z Evropy kvůli muslimům prchají židé, mizí kříže a lidé jsou stíháni za kritiku islámu, to je v cajku. Hlavnê, že je ochráněna "menšina"

0 0
možnosti
JC

Vždy je třeba brát vše poměrem. Příklad: oblibenà hláška - parlament je snůška darebáků, možná to platí pro většinu, ale všichni opravdu snad ne. Další skupina Cikáni (Romové). Ano, nedávno byla v tv dvojčata Romů, oba studují vysokou školu, dokonce medicínu, ale většina, bohužel, jsou ti, co zneužívají dávky a někteří ráno, poté, ve se vypotácï z nonstopu, pokřikují na bílé stojící na zastávce: Tak do práce Gadžové!! Ať je na dávky (vlastní zážitek). A stejně podobně to bude s Muslimy. Všichni ne, ale většina bohužel ano. Nicméně s článkem souhlas.

0 0
možnosti
ŘK

S myšlenkou článku souhlasím, také nechci v Evropě Aláha, Islám, Šaríi, kamenování a jiné středověké zvyky.

Co mě ale v článku praštilo do očí je pasáž "Neříkám, že „náš“ Ježíš je bezchybný superfrajer, který nenadělal pár kopanců", tak by mě zajímalo, co je myšleno těmi "kopanci", které Ježíš nadělal? Zmíněné klátění ministrantů, křižácké výpravy, inkvizice, upalování nevinných lidí, okrádání nebohých věřících, toto snad někde Ježíš kázal? Už to bude nějaký pátek, co jsem četl evangelia, ale nepamatuji si nic z výše uvedeného, že by Ježíš učedníkům a následovatelům kázal (pokud se mýlím, opravte mě odkazem na patřičný verš) a všechna tato zvěrstva se děla až stovky let po jeho smrti (či zmrtvýchvstání). Myslím, že hodně lidí zaměňuje pojmy křesťanství a církev.

Z dnešního pohledu bych řekl, že Ježíš byl "sluníčkař" až "dobro*er", následovali jej lidé, ale nevedl je do války, nezabíjel, ale léčil a křísil mrtvé atd. atd. Na rozdíl od Mohameda, který válčil, zabíjel a obcoval s nezletilou.

6 0
možnosti
JP

J61o50s75e37f 89P68o85t19r

3. 9. 2017 1:04

"ve své přemrštěné korektnosti a úchylné hry na laskavost vůči všem "

Ano jsme úchylně laskaví na všechny lidské úchylnosti zvláště sexuální úchylnosti. Přitom jsme neuvěřitelně tvrdí a nenávistní ( asi z nezvládnutelných sexuálních pudů ̈) na základ společnosti - na vlastní rodinu. Popravujeme nenarozené děti, narozeným dětem, ale i ostatním blízkým příbuzným děláme peklo ze života rozvody, místo, které máme pro vztahy s blízkými naplňujeme pornografií, své mrtvé necháváme spálit bez posledního rozloučení.

Ano, jsme společnosti, která ztratila lidskou přirozenost a tudíž musí být nahrazena.

1 3
možnosti
PM

Výborně! Proto ji nahradíme samými "inženýry" a "lékaři" z Afriky, kteří jsou 600 let myšlením ve středověku, kamenují, popravují, najíždějí do lidí, střílejí do nich v obchodech atd. atd. atd.

To je, panečku, bezva nápad, že?

Pokud chcete tak vehementně být nahrazen, tak si muslimy nasáčkujte domů ku své potěše, ale nevnucujte to laskavě ostatním, kteří ještě mají na rozdíl od západoevropanům zdravý selský rozum!

0 0
možnosti
Foto

Nechci tady Alláha. Tak především se to píše se dvěma l. Za další, Bůh se nás jaksi neptá, jestli ho chceme nebo ne. Pokud existuje, tak existuje zcela mimo naše nějaké přání. Za další - Bůh je jenom jeden - pouze ho různá náboženství různě nazývají. Za další - v islámu existuje několikero výkladových verzí, od zcela normálních po wahhábismus. K té burce - to je to černé s výřezem pro oči - to se nosí téměř výhradně v Saúdské Arábii, a není to odvozeno z islámu, ale z nařízení vládce. Celibát, pokud je mi známo, není zákazem sexu u kněží, ale zákazem manželství. A za poslední - pokud tady chcete udržet "lepší" náboženství s Ježíšem v čele, tak zkuste nezapomenout, na co se tady stavěly kostely.

0 5
možnosti
PM

Moc se těch muslimů nezastávejte. Zatím to peklo dělají především oni sami.

Bůh se neptá? Je to jen archetyp, pomůcka. Hlavně co se týká pozemských náboženství. Bohužel je islám stále ve středověku. Už to z něj dělá naprosto nekompatibilní spolek pro 21 století snad kdekoliv ve světě.

4 0
možnosti
Foto

J78i76ř24í 16L22i14b87e27r

2. 9. 2017 18:27

Děkuji, napsala jste to jasně a logicky. Karma R^

1 0
možnosti
BN

Tohle je dokonalé...líp napsat to snad už nejde... díky

8 0
možnosti
MV

staci, aby kazda mama takhle premejslela a nehrala si na zachrankyni sveta - bohate staci, kdyz bude mit v peci svoji vlastni rodinu

diky za sepsani normalnich lidskejch duvodu - proc ne

nejsem zadny hovado, ale kazda pomoc ma svuj zacatek i svuj konec

8 0
možnosti
Foto

Stručně: Protože by pak chyběl v Asii, Africe atd. To nemůžeme muslimům udělat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com