Diskuse

#menot#

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sledoval jsem nedávno i pořad s Jílkovou na toto téma. Potíž je, že tyto aktivistky vlastně ani nejsou schopny definovat problém a svoji představu řešení. Začnou příběhy o tom, jak jim někdo známý "bez dovolení" položil ruku na koleno, či příkladem nějakého "znásilnění", kdy se ale poškozená dotyčného dovedla do bytu a nijak nebránila, protože by to možná ohrozilo její kariéru, no a jedna si tam stěžovala, že si před ní někdo vyhonil a ona se bála ozvat. Tady by celkem i většina z nás mohla být na jejich straně. Jenže pak se ukáže, že jim vlastně nevadí pouze fyzický nátlak, ale jakýkoli i jen verbální návrh na sblížení od muže, protože se špatně odmítá, pokud jste ve slabší pozici, třeba podřízená. A to už je fakt problém, protože žena je v oslabené pozici k muži téměř vždy, když pro nic jiného, tak protože je zpravidla fyzicky slabší. Fakticky by to tak podle jejich představ znamenalo, že podnět ke sblížení nikdy nesmí dát ten silnější, bohatší, či výše postavený. Což je fakt padlé ujeté. Ale nepochybuji, že na hlavu padlém západě docílí přinejmenším nějakého zákonného přísně trestaného zákazu projevu náklonnosti ze strany nadřízeného, či muže s nějakou rozhodovací pravomocí. S tím ještě bude dost lidí souhlasit, a pak to salámovou metodou půjde dál, podobně jako třeba s právy homosexuálů.:-/

2 0
možnosti

Spíš jste femina. Feministka je synonymum pro blboňu a to vy určitě nejste!!!!

1 0
možnosti

Kdyby nebylo mírné obtěžování, tak by nebylo manželství nebo láska. Dobře napsaný článek. Vše je potřeba brát s mírou.

8 0
možnosti

No právě. A pokud to obtěžování přesáhlo meze, stačilo pár facek a věděli jsme, že takhle tedy ne. :-)

0 0
možnosti

J41a77n 20S16o80u51č98e34k

29. 11. 2017 7:21

No jo, co k tomu říci. Pevně věřím, že v naší české kotlině snad ještě převládají ženy s takovým nadhledem, jaký máte Vy. Bohužel na západ od nás a v té Americe zvlášť tomu bude zřejmě naopak. Že by se chystali vyhynout?

4 0
možnosti

Nezní to blbě, když řeknu, že jsem feminista s šovinistickým ocasem?

Jinak článek dobrý. Ta zoufalá kampaň už začíná být otravná. Čím víc racionality do té hysterie, tím lépe. Za mě karma.

9 0
možnosti

Ona je to trosku nadsazka. Za tim stoji dlouhe vysvetlovani, jakoze stejna prava, stejne platy, stejne prilezitosti... Ale zaroven trvam na ruznych fyzickych a mentalnich odlisnostech danych pro kazde pohlavi s tim, ze v necem nzeny muzum nestaci a oni zase nam... A tak ;)

2 0
možnosti

Ten konec, ten padl do textu jako ....do kalhot! ;-D;-)R^

1 0
možnosti

Pekně napsáno a feministkou se šovinistickým ocasem, jste mě zbořila :-)R^

10 0
možnosti

To se autorce opravdu povedlo. :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 30,28
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com