Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už chci jedině fenky.;-D a pokud nejsou na chov, vykastruju a je klid!

To, co popisuješ, znám moc dobře.;-D

0 0
možnosti

Proste chlapi, ze jo. Co si budem... :)

1 0
možnosti
Foto

Nu.... jak Ti to říct. Poprskal jsem si monitor. Za mě super!R^;-D

0 0
možnosti

Diky, Patriku a sorry za monitor. To vis, my nepejskari zažíváme nejedno prekvapeni.

0 0
možnosti
Foto

Už se mě pár lidí ptalo, kde to ti psi pořád berou.;-D;-) Náš ve finále často již jen nasucho zvedá nohu. Ale zlatá fenka, která před barákem vypustí rybník a jde se domů, žádné půlhodinové značení města.

2 0
možnosti
Foto

S fenou je to ještě horší. Žádná nečte články o rovnoprávnosti. V době hárání uteče nebo si lehne pod psa i když je na vodítku. Když si nedáte dvě vteřiny pozor, oba už prožívají naplno sexuální styk. Vy jenom bezmocně stojíte a čekáte, až se z té křeče uvolní.

Na druhou stranu feny se nemusejí nijak krášlit, ani jinak vynakládat obrovské peníze na svou přitažlivost. Když fena hárá, mže být sebehnusnější, všichni psi z okolí o ni mají zájem.

V době mezi háráním ani jeden neztrácí čas nějakými zdvořilostmi a prostě se ignorují. Nač ztrácet čas?

4 0
možnosti

Neco mi rika, ze frekvence močení u psa a hárání u feny ma diametrálně rozdilne časování :) Nebo to snad fena dela x denně kazdy den?

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 30,28
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com