Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

Škola se má rozšiřovat, investice za spoustu milionů. Nebude to hlavní důvod změny ředitele?

2 1
možnosti

A spojitost hledáte kde konkrétně?

0 1
možnosti

Škoda že autorka lže, snadno lze z veřejně dostupných zdrojů ověřit že zastupitelstvo žádný takový bod nikdy neprojednávalo, žádný konkurz nevypsalo.

0 2
možnosti
VB

Prosím?! Vy budete asi kamarád paní Patákové. Ten, kdo zde lže je pani ředitelka a její kamarádi z MČ.

Veškerou dokumentaci k této kauze si můžete ověřit na http://www.reditelkaopisuje.cz

Že se omluvíte neočekávám.

1 0
možnosti
Foto

Logiku likvidace kvalitních učitelů okolím se mi nikdy nepodařilo pochopit. Zažila jsme kdysi se synem, který měl ve třetí třídě výbornou učitelku, mladou, plnou zájmu, chytrou, šikovnou učitelku. Ve čtvrté byla okamžitě nahrazena starou strukturou, která se bála mobilů, před počítači se křižovala, DVDčkám říkala kotóčky a neuměla učit. Jediné, co jsme na třídních schůzkách slýchali, bylo, že si děti nepřezouvají papučky a o přestávkách hlučí, což bylo devítce už fakt na palicu. A taky se od nich ze třídy dostala na gympl jediná holka, která se pilně doučovala mimo, ačkoli měli hodně jedničkářů, což o čemsi svědčí.

5 0
možnosti
VB

Oblíbený učitel asi není v systému žádoucí. Je na něm cosi podezřelého. Nedejbože, když jsou oblíbení všichni učitelé. Je třeba to vrátit do patřičných mezí. To by tak bylo, aby děti bavila škola!

5 0
možnosti
JR

J69a23n 55R14á13ž

15. 1. 2024 15:10

Na otázku proč došlo ke změně si autorka odpověděla sama a celkem správně argumentem, pro který protiargument neexistuje.

Nová ředitelka je členkou zastupitelstva, členkou významné politické strany a kamarádkou starosty.

Toto je přece nejvyšší kvalifikace pro funkci ředitele příspěvkové organizace , jejíž zřizovatelem je obec

14 0
možnosti
PB

..... klientelismus na regionální úrovni v praxi!,- za "školu" můžete dosadit téměř cokoliv (fabrika, poliklinika, družstvo, korporát, státní správa obecně, atd.atd.) a výsledek je naprosto stejný, ne-li horší!,- neznám případ, kdy by protekcionismus preferoval kvalitu, profesní odbornost, slušnost a lidskost,- právě naopak..... omezenost, tupost, neschopnost,- zpravidla doprovázeno arogancí, paranoiou a sebestředností,- to jsou "synonyma" pro klientelismus, který všechno fungující destruuje a rozkládá!

5 0
možnosti
VB

Jako byste teď u nás byl...

0 0
možnosti
LV

Všichni školáci umí díky škole plavat, bruslit, jezdí na zajímavé výlety, za kulturou a užívají si skvělé školy v přírodě, lyžařské i plavecké kurzy.

Zdroj: https://beso.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=811590&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Tak to je moc pěkné, tím se dozajista v budoucnosti hravě uživí!

0 8
možnosti
VB

Věřím, že chápete, že tyto aktivity jsou nadstavbou ke klasické a povinné osnově. Ale možná, že vaše ZŠ tehdy nebyla moc dobrá...

10 0
možnosti
RJ

Smutné čtení ale takhle to dnes je. Každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán.

12 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com