Viktorie Beso

Ať se s mládím vydovádím

8. 01. 2016 13:34:46
Každá doba sebou nese určitý společenský módní hit. V té dnešní, krom jiného, frčí v postelích i životech žen mladší muži. Všimli jste si?

V mém okolí to začalo nenápadně. Nejprve si jedna moje kamarádka vzala o dva roky mladšího. Nic dramatického, i když po jedněch svých narozeninách nad sklenkou sladkého vína, kysele prohlásila: „je to v háji, já budu vždycky ta starší!“ Pak si další nabrnkla přítele o čtyři roky mladšího. Nedávno si třetí našla mladšího o šest let. A nakonec čtvrtá porodila loni dítko muži mladšímu o devět let. No, a to nemluvím o sousedce provdané za jinocha mladšího o jedenáct let, jenž se však ve finále osvědčil jako otec mnohem lépe, než ten původní, o deset let starší.

Kdysi dávno nám ženským někdo vymyl hlavu blbostí, že k mladší ženě patří starší muž. Že jsou jako oni starší zralejší, rozumnější, lépe ženu ochrání, postarají se o rodinu... Blbost! Od kdy jde chlapům o ženské dobro? Toto absurdní dogma si vymysleli, aby na nás ušili boudu a oni si mohli užívat s adoscelentkami. Mladé tělo, jak známo, je pružnější, pevnější, voňavější... ale proč my, chuděry, máme pod nějakými záminkami snášet milence, které zdobí místo sixpacku jaterní skvrny, a místo husté kštice koudel vytažená z vodovodního potrubí prvorepublikového domu?

Milé dámy, je to prostě tak:

  1. Starší rozum nemají. Ne a ne a ne. Chlapi jsou nejprve dlouhou dobu v pubertě a pak jsou hned senilní. Jo, a mezi tím mají krizi středního věku. Prostoru na rozum je tedy v životním cyklu muže pramálo.
  2. Ženy mají více energie. Ženská, aby život ženy přežila, je vybavena takovou dávkou energie, která by chlapa donutila explodovat. Jakžtakž dokážou muži ženám konkurovat pouze v období mládí, než je přejde síla a nevyplýtvají zbytky energie na druhou a třetí mízu.
  3. Ženy jsou na vrcholu sexuálních sil později. Zatímco chlapíci podávají vrcholové sexuální výkony kolem dvaceti, ženy do toho jdou na plno většinou až po třicítce.
  4. Ona s ním líp, než on s ní. Pánové, ruku na srdce... Zachovalá padesátnice si s juniorem prostě užije mnohem víc legrace, než absolventka s nastávajícím důchodcem. All day, all night...
  5. Muži umírají dřív. Ženská vydrží víc, než člověk, a tak se i mnohem déle dožije. Pokud nechceme na stará kolena přežvykovat suchý rohlík, na který jsme si uškudlily z jednoho důchodu, samy, musíme si zkrátka pořídit mladšího. Nebo ne? ;)

Autor: Viktorie Beso | karma: 29.14 | přečteno: 2195 ×
Poslední články autora