Viktorie Beso

Dítě v bytě 10

14. 03. 2016 11:12:09
Dcera slaví rok a půl. No, jí je to celkem putna, ona jede svůj mejdan každý den. Teď slaví zejména (a kupodivu) přeživší rodiče.

Nedoufala jsem, že se toho po dramatickém nástupu vůbec dožiju, ale je to tady! Moje dcera prodělala přerod z mimina do regulérního dítěte a náš život začal být po očistci zase trochu životem.

V dobách mého největšího zoufalství mi chodily e-maily od rodičů, kteří přežili stresující období svých křiklounů. Slibovali mi, že když to vydržím, potomek mi to vrátí i s úroky, že z uřvanců rostou skvělé děti. Tak jsem tedy vydržela. Dnes vám všem utěšitelům moc děkuju a dodávám - měli jste pravdu! Teď už je Žofie skutečně skvělá, ona totiž:

Má vkus

Neustále se převléká, češe a strojí. Oblíbeným módním doplňkem se staly mé kalhotky, které si s gustem nasazuje na hlavu. Nejraději má ty hodně obnošené. Takové ty tzv. „na doma“. Tímto prosím návštěvy, aby se předem ohlašovaly, připravím jí k okraji šuplíku krajkové Victoria ́s Secret, ať to trochu vypadá.

Je gurmán

Dětská strava jí nikdy moc nejela, ale přechod na „lidskou“ krmi ji vyloženě vyhovuje. Losos, sušená rajčata, capari, chilli con carne... Anebo suché psí hovno. Aby nedošlo k mýlce, to není pravidelnou součástí našeho jídelníčku, v nestřežené chvíli si vyhlédla tuto neodolatelnou pochoutku pod lavičkou v parku. Tímto děkujeme pejskařům za obohacení jídelníčku.

Je asertivní

Projevuje svůj názor na věc jasně a bez zaváhání. Ač závislák na mateřském mléce, jednoho krásného dne se rozhodla, že sání poprsí jest pod její úroveň. Podívala se na nabízené ňadro, otočila se hlavou ke zdi a se simultánním nadavováním pronesla: „blé“.

Má přehled

Rozumí snad úplně všemu, včetně toho, jak má vypadat správná ženská. Při pohledu do mého výstřihu (měsíc po ukončení kojení) nemohla uvěřit svým očím. Znovu nahlédla do mé podprsenky a lítostivě na mne pohlédla s ohodnocením: „bebí“. Jako nikdy jsem nebyla žádná Pamela, ale „bebí“?!

Zvládá krizové situace

Jelikož si je vědoma, že dáma ve společnosti jisté věci prostě nedělá, nerozhodí jí ani vlastní prd. Když jí to ujelo při poslední návštěvě, zaculila se a s lehkým uzarděním oznámila všem v místnosti: „máma“. Aby nebylo pochyb, o čem hovoří, názorně namířila prstíkem k mému pozadí. A vysvětlujte to pak.

Je sexuálně osvícená

Při střídání v koupelně se svým bratrancem uzřela mezi jeho nohama cosi nepatřičného. Zkoumavě se zahleděla, avšak vyhlídku ji zastínil pyžamový kabátek, který mu byl právě oblečen. Přišla tedy blíže, zaujala hluboký předklon a prstíkem cvrnkla do oné záhadné věci. Když se pinďourek zatřásl, od srdce se zasmála. Ano, Žofinko, muži občas jsou směšní. ;)

Děti jsou zkrátka radost! Čím vás obšťastňují ty vaše?

Autor: Viktorie Beso | karma: 31.77 | přečteno: 2127 ×
Poslední články autora