Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ženě můžete dát úplně cokoliv - ale ona si stejně najde něco, co jí dát nemůžete ...

5 0
možnosti
ZJ

No - pane !!! Jestli tahle věta není odněkud opsaná -------- Tak jsi Jakube

          GÉNIUS !!   R^

0 0
možnosti
TT

Něco tam chybí - sladké cinkání zlaťáků. Z toho se ženám podlamují kolena velice spolehlivě. :-)

11 0
možnosti
MK

Takže teda jak? Autorka nám tady píše, že nejlepší je být normální a zlatá střední cesta a kdesi cosi, aby pak jako shrnutí napsala "fuck her as an animal".

A to je přesně myšlení žen. Každá vlastně nehledá "nikoho zvláštního", stačí jí "normální chlap", ale v té NORMÁLNOSTI je takových odchylek, že se chyba vždycky najde. A když pak přijde někdo, kdo tu chybu nemá, a k tomu ještě projeví trochu zájem... Víme, jak to chodí. ;-) I kdyby byl chlap ten úplně nejnormálnější na světě, ulítne s někým nenormálním.

8 0
možnosti
VK

V41i85l89é79m 53K33o59s

14. 6. 2014 18:20

Jj, taky jsem si říkal, že ten citát moc nesedí k textu. Ono většina holek na perverzní praktiky ráda přistoupí a užívá si je. Akorát to musí být iniciativala muže a musí to být až po pár týdnech vztahu...to aby si udržely falešnou image "slušná dívka"...:-D

1 0
možnosti
DB

Že Vy jste si tady Viktorie, tak vlastně mezi řádky mázla inzerát s vyhlášením oficiálního konkurzu na milence? (a teď je to singulár, nebo plurál...čert se v té češtině vyznej)

0 0
možnosti
JH

Jak uspokojit muže? Polykat, milé dámy...V;-)

2 0
možnosti
PH

Tak to je představa o šťastném životě - jak omalováky:-) - krásně předkresleno - teď nám dá vybrat hned z několika barviček a můžeme šťastně vybarvovat.

1 0
možnosti
KLI

Nosit domů velký prachy a s ničím  neotravovat, nic nepožadovat, to uspokojí zaručeně každou !

6 0
možnosti
PS

Zajimavy clanek - ale myslim ze zajimavejsi by bylo od autorky napsat blog -  "Jak uspokojit muze".  Protoze kazdy vi jak uspokojit sam sebe, ale casto nevi jak uspokojit toho druheho a na tom dost vztahu ztroskotava.

1 0
možnosti
VB

Petře, to by rozhodně bylo zajímavější! Ale kdyby některá žena skutečně rozuměla mužům a jejich myšlenkovým pochodům, byla by už asi dávno miliardářkou ;-)

0 0
možnosti
DV

Celý život Vás buzerovali rodiče? Při vyslovení jména Gutha Jarkovského Vám naskočí pupínky? Ale nebýt jich, nevěděla byste ani že Vám má někdo pomoct do kabátu či dát přednost (nejen ve dveřích). Tak jako Vám nestihli vytříbit slovník (natož ve vztahu k rodičům).

1 2
možnosti
VB

Ale no tak... Tolik nechapavy prece byt nemuzete ;)

5 0
možnosti
MC

Shrnula jste to tu téměř logicky. Nesmí se ovšem zapomínat na ničivá pravidla kolektivismu a být vždy sám sebou. Každý "gentleman" i "dáma" loví ve svých IQ vodách. Tedy uniformita středu není žádoucí.

3 0
možnosti
VB

Tak určitě ;-) I ve střední cestě platí střední cesta a žádné extrémy ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com