Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J51a90n 20N42o24v23á75k

11. 6. 2014 16:50

Návodů pro natvrdlé chlapy je habakuk, ještě by to chtělo analogický návod pro dámy, některé se sice dovedou tvářit, jako královny, ale když přijde k věci... Škoda slov. A ještě se urážejí, když se jim něco (samozřejmě velice diplomaticky) vytkne. Podotýkám, že nemluvím pouze o sexu (tento zájem dámy rády vydávají za náš jediný - ve vztahu k jejich osobě).

2 0
možnosti
VB

Ale to víte, že i mezi dámami se najde kravka ;-) A my "normální" budeme za návod k chlapům jenom rády! :-)

2 0
možnosti
AV

Některý ženský jsou všechny stejný... :-/

5 1
možnosti
PF

P93a20v45e61l 85F15a80r18a

11. 6. 2014 12:35

Čisté boty? Kde ty chlapy shání? Na stavbách, při lesních pracích nebo cyklisty, kteří se vracejí v dešti z výjezdu? :-)

1 0
možnosti
VB

Božínku... :-) Jistě chápete, že se jedná o jiné situace, než práce a sport. Nebo snad chodíte do společnosti zabahněn jako divočák? ;-)

3 0
možnosti
JH

Tou anglickou větou jste o sobě a vaší výchově řekla vše. Svítí vám nad vchodem červená lucerna?

2 6
možnosti
VB

Vyhovovalo by vám spíše: Chovej se k ženě jako zvíře a soulož s ní jako gentelman? Tak to vám přeji hodně úspěchů v milostném životě R^ ;-D

6 0
možnosti
JM

Čekal jsem , že si přečtu něco co nevím. Ale nic . Samé samozřejmosti.

4 0
možnosti
VB

Dobře pro vás! :-) Pro každého muže to bohužel samozřejmosti nejsou....

6 0
možnosti
PK

Mno, přiznejme si, že originality článek zrovna nepobral. Na druhou stranu si přiznejme, že je vtipně, lehce a svěže napsaný... Takže u mě dobrý.

Jen mě, na konto podobných článků (většinou mnohem horších a mnohem ufňukanějších) napadá, že pokud by někdo napsal identický článek v opačném gardu, byl by za maskulinního šovinistu (či jak jsou ty moderní nadávky) a sesypala by se na něj hromada gender studovaných... no, z nedostatku jiných pojmů řekněme dam.

JInak jsem ale out - brečím sice jen u jednoho filmu, zato s železnou pravidelností. Vypukne to na konci, ale už sotva slyším úvodní melodii, mám šimrání v očích. Holt má něco, co hraje na něco iracionálního ve mě. (Vůči běžným romantickým filmům jsem samozřejmě naprostý cynik... ale to snad ani nelze jinak.)

3 0
možnosti
VB

Petře, všechno už bylo minimálně jednou popsáno a napsáno ;-) Ale děkuji za pochvalu, co se svěžesti týká.

Ohledně podobného návodu pro ženy... směle do toho! Mnohé z nás to jistě uvítají, neboť nakoukání do mužské duše / hlavy pro nás je často záhadou ;-) PS: zanícené ortodoxní feministky se mi příčí. ;-)

4 0
možnosti
MB

A ja sa celkom pod to podpíšem ;-)

3 0
možnosti
Foto

R^Dokonalé! R^Neměnila bych jediné slovo! R^

8 2
možnosti
Foto

hm, takže ideálem je být takový průměrný, nevýrazný, neporuchový strojek.

2 2
možnosti
MC

Ano, který bude okamžitě odkopnut jako takový průměrný a nezajímavý. Tedy ovšem, pokud nevlastní desítky milionů a více. To pak většině žen nevadí vůbec nic.

2 3
možnosti
KK

muži nemají plýtvat energií na tzv. uspokojování ženy, ženy jsou skutečně podřadná stvoření

2 8
možnosti

Vida, na vás zřejmě jiná neletí...;-D

4 2
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com