Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Dobře napsáno, s tím se dá souhlasit. Co dá, musí!:-) Jako mužský uznávám a je mi jasné, že ženu nestříhaný, páchnoucí, negentleman odpuzuje.

7 1
možnosti
DM

Take ze zanedbala, pachnouci, necista zena moc sexapealu nema

1 4
možnosti
IM

S dovolenim technickou - ten anglicky citat na konci takto nedava prilis smysl. Melo by byt "... LIKE a gentleman... LIKE an animal". Pokud pouzijete "AS", tak to znamena "Chovejte se k ni, jako by byla gentleman a ... ji, jako by byla zvire. Takto jste to predpokladam nemyslela. A kdyz uz to pisu, tak gentleman se pise tak, jak jsem to napsala.

Jinak fajn clanek, ale obavam se, ze muzi, kteri si libuji ve zminenych extremech nebyvaji ochotni poslouchat rady a menit sve zvyky. Ti ochotni tu stredni cestu uz nasli.

3 0
možnosti
VB

Ireno, viděla jsem ten anglický citát kdesi na internetu a pobavil mne, ale je možné, že se jedná o jednu ze slangových zrůdností jako dvojitý negativ apod., gramaticky nesprávně, avšak hovorově běžně používáno ;-) Za gentlemana se omlouvám! Překlepy se občas vloudí :-)

Máte pravdu, extremista většinou nemá příliš ochoty ke změnám. A dokud budou ženy ochotny jim jejich chování akceptovat.... :-/

0 0
možnosti
Foto

Já bych takovouto ženu fakt nechtěl. Tečka.

1 4
možnosti
JV
JV

Děkuji za pěkný popis , doufám , že jste se nesetkala jenom s muži , kteří spadají k obou extrémním pólům , které popisujete. Kdyby tohle někdo napsal o ženách - že jsou : špindíry, utrácí , blbky , vzteklé atd. , tak mu bude láno, jaký je to vyvrhel. Ale ženám se to trpí.

4 4
možnosti
VB

Patrně jste článek nepochopil :-) Nejde o charakteristiku mužů, ale o to, co ženy na mužích oceňují ;-)

3 0
možnosti

P48a61v54e91l 31Š35i95k46a

9. 6. 2014 16:34

Ženy - to je plémě hadí.Kdo je hladí - toho zradí.Kdo po nich touží - toho souží.

myšleno s nadsázkou, leč pravda ze života :-)

4 2
možnosti
JS

Některý ženský jsou všechny stejný! ;-D

1 0
možnosti
DM

Viktorie má vlastně ve všem pravdu. Být ženou, tak jí pošlu nějaký parfém jako ocenění za bystré myšlení. Jenže pokud umí takhle hezky pod sebe  sepsat svoje názory a kritické postřehy na muže a ještě je k tomu tak dokonale ironicky okomentovat, zajímalo by mě, jestli se vůbec najde chlap, který s ní chce pobýt déle než je nutné. Blogerku neznám, ale nelze vyloučit, že jde o ženu mezi 30 - 40 lety, která už dávno ví co chce, jen je ale možné, že ke svým představám (zcela legitimním) nenajde protějšek. Ne, že by to nebylo možné, ale jakmile je koc tak nějak přechytralá, nedá se s ní vydržet. Je ale možné, že se pletu a paní/slečna se u čtení těchto řádků směje v náručí svého milého a než večer usnou, bude mu vyprávět, jak neuvěřitelně krátkou dobu jí trvalo, než si ho vycvičila. A přitom je to tak jednoduché - chlap se chce dobře najíst a hlavně chce mít (až potom, samozřejmě) klid ;-)

1 3
možnosti
VP

Jenže má pravdu, to je třeba uznat. Na druhou stranu šílím, když jejich NE znamená ano či možná .......

2 1
možnosti
JZ

Nejlepší je očipovat všechny ještěrky na Zemi. Pak v tří-miliardovém rejstříku vyhledat data k příslušné ženě a heureka!

Kdepak, bylo by moc jednoduché mít univerzální klíč ke všem zámkům. Uspokojit ženu je relativně jednoduché, ale vydržet ji uspokojovat každý den po zbytek svého života s robotickou přesností, jak se od nás "očekává" je pořádná fuška.

2 1
možnosti
Foto

správně je...jde o složitou...

0 0
možnosti
Foto

Besó bloggerka neumí jednoduše odepsat, protože je jde o složitou práci....pane Daniček, čajíček a sachr dortíček a co takhle SICHR z paní bloggerky? Napadlo vás i další pisatele, že ona si přitahuje týpky mužů, kterým vyhovuje a ONI sami se chovají tak je popisuje a s hygienou si nedělají problémy...VŠE JE STAV MYSLI A s tím souvisí u každého jedince všechny osobní problémy, nemoci, jeho vzhled aaaaa...dál nemá cenu psát, na tu čtenost....

0 1
možnosti
VB

Besó blogerka toho neumí! ;-) A kdybyste viděl koho všeho přitahuje! ;-)

0 0
možnosti
VD

Většinou se nezúčastnuji diskusí, ale ted´ musím. Tohle jste dámo trefila - Bingo a máte ode mně karmu. R^  Až budu v Česku. Zvu vás,  o tom osobně pohovořit na kouzelném místě, nad šálkem černého  anglického čaje s mlékem a Sacher dortem.Tohle prostě  nemůžete odmítnout .  :-)

5 0
možnosti
VB

Děkuji za pozvání, Vladimíre. Ale budu se muset zeptat manžela ;-) Á propos, čaj mám raději s citrónem a medem a k tomu raději tvarohový dort, nějak nemusím hnědé pokrmy ;-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com