Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

hee woe....sem tak dojatej, že bych ani ty galantní dveře nepodržel;-)

Jo, karma...tohle skousnu;-)

4 2
možnosti
VB

Vladimíre, žádný strach, některé mají samodržící systém! ;-D

1 0
možnosti

Je tam moc "my" - k tomu mám odpor.

4 0
možnosti
VB

Můžete si dle libosti dosadit jiné zájmeno ;-) A pozor na to, odpor k čemukoliv způsobuje žaludeční vředy! ;-)

0 1
možnosti
OH

Zajímavé, když jsem koupil první auto, tak se najednou některé nepřístojnosti staly pominutelnými maličkostmi a byl jsem hned zajímavější.

Když jsem koupil za hotové dům, bylo to ještě markantnější.

Já ale zůstal věrný té, kterou opravdu mám rád. Občas se pohádáme, občas jsem zlý a protivný, občas jsem odporný sobec, ale ona je můj život, ona dokázala, že jsem tím čím jsem. Ona je mé lepší já.

A poznali jsme se v době bez auta a domu se všemi svými chybami. Ona má své občas nesnesitelné chyby, občas úžasné a pomilováníhodné chyby. Já jen kráčím životem a žasnu, že mne miluje nejlepší žena světa a žádná blogerka mi do toho nekecá. 

Občas nemám večer sílu se ani vysprchovat, občas se i napiju s kamarády, občas s kamarády zmizím do přírody, nebo jedeme střílet. Občas se neoholím a přesto dostanu krásnou pusu. Občas (pořád) nenávidím nákup "hadrů" a koupím první kus co mi sedí.

Nejsem termo ani metro a své oblečení a o vzhled hodlám pečovat jen v rámci plně hygienické použitelnosti a oblečení je přiměřené okolnostem a pochopitelně čisté. Rád zalezu do dílny a něco si ňuchmám a na dotaz co děláš, dám odpověď, něco zkouším, nebo rovnou řeknu hraju si a občas z toho něco je. Ale neptám se, proč jdeš na kosmetiku či ke kadeřníkovi i když se mi líbí i večer s natáčkami, či sladce měkoučká a rozcuchaná po ránu. Ale to jsem já.

37 1
možnosti
VB

No výborně, krásně se držíte toho zlatého středu a jste důkazem toho, že to funguje ;-)

2 0
možnosti

JO! Tak to se povedlo! ;-)R^

3 1
možnosti
VB

Děkuji, Mirko! ;-) Chtělo by to zas nějaké kafe ;-)

0 0
možnosti

Pěkný a fakt vtipný, nechápu jak Vám tam kdosi vytýká proč mluvíte za všechny ženy, to jste nikde netvrdila a z logiky věci vyplývá, že mluvíte jen za ty ženy, se kterými jste se setkala a tak je trochu poznala, to snad každý pochopí. Ale možná je to ještě pozůstatek toho, když dotyčného dráždily Božena Machačová - Dostálová či Anežka Hodinová - Spurná, ty za všechny ženy mluvily doopravdy;-D/Pozn. pro mladší, byly to ministryně z 50. let/  Pochopitelně vůbec nesouhlasím s tímto "Pravidelně se sprchovat, používat deodorant" a sprchování to není:-) ale tak všechno taky chválit nemusím...

3 0
možnosti
AT

Žena chce po muži jediné- Všechno!

33 2
možnosti
MC

Ani ne. Ale to hlavní jsou prachy.

1 1
možnosti
JG

pokaždé, když mi automechanik opraví v rekordní rychlosti auto, je mi na něm neuvěřitelně sympatická i ta zažraná špína za nehty;-)

12 0
možnosti
VB

Jitko, jsou chvíle, kdy černé půlměsíčky za nehty mužům v pohodě odpustím :-) Ale byla byste stejně nadšená, kdyby vám něco takového rval do intimních partií nebo do úst? ;-D

1 0
možnosti
PB

;-D..... to bude redy, po dvou rozvodech si to sedne !

2 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com