Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

...osobní zkušenost?

1 0
možnosti
VB

Ale tak to vite, ze ten muj taky neni dokonaly ;)

4 0
možnosti
JT

Nojo, kdyz holky jsou ochotny stat frontu na hodinku s tim hloupym namakancem z posilovny a o toho hodnyhou noumu, co jim dela ukoly a snesl by jim modre z nebe, by ani kolo neoprely.

10 1
možnosti
ZH

Ten ňouma je totiž patrně uživí (když je schopen dělat úkoly za jiné), ale je s ním NUDAAAAA!

2 1
možnosti
JT
JJ

Víte mnoho že si myslí, že když si s chlapem pořídí dítě, udrží si ho na celý život, když on ten nápor potom nezvládne a odejde tam, kde je pohoda, je on ten špatný. Jenže před pořízením potomka je potřeba uvažovat. Jakmile stav není harmonický, dítě ho neslepí. Rozpad vztahu to může urychlit a nebo zpomalit. Při tom zpomalení opatrně, protože potom jsou nešťastní všichni včetně dětí. Myslím, že několika rozpady propíranými poslední dobou v bulváru bylo právě toto. Jak na seznámení musí být dva, tak i na rozvod, nebo rozchod jsou dva. Vidět to jen z jednoho úhlu není dobře. Muži nejsou tak psychicky odolní jak se traduje, testosteron za to nemůže. Když bylo manželství na doživotí, vybíral se životní partner jinak, zodpovědněji. Dnes se kvůli možnému rozpadu vztahu kolikrát lidé ani nevezmou. Je to znak nedůvěry. Jenže v přírodě, pokud samička neshledá samečka vhodného důvěry, potomstvo s ním nezplodí.

9 0
možnosti
JJ

žen, chybí písmenko

0 0
možnosti
AT

Výborný článek ;-) Občas si připadám jako exotka, protože jsme s manželem už spolu (i s dobou randění před svatbou) 24 let (22 let od svatby) a fakt mám pocit, že si prostě rozumíme stále, vážíme si jeden druhého a stále se máme rádi a dáváme si to znát. Prostě jak jsme si slíbili "v dobrém i zlém..." V

6 0
možnosti
VB

Přesně! Dnes mají (někteří) lidé tendence být spolu jen v tom dobrém a jakmile přijde "zlé" hurá od toho pryč.

5 0
možnosti
OP

Článek je to povedený a závěr geniální. Jenže muži i ženy se chovají tak, jak jim velí mainstream, jak je nastavené společenské klima. Lidé nejsou motivováni ničím a nikým ani sebeúctě ani úctě k druhým, láska je zaměňována za sex a vlastně všechny hodnoty jsou převrácené na hlavu. Naštěstí, člověk dlouho stát na hlavě nevydrží, takže bude zase líp :-)

1 1
možnosti
VB

Doufejme. pokud ovšem nebude hůř ;-)

0 0
možnosti
Foto

Ženy se nechovají jako ženy. Tedy, chovají se tak, jak si myslí, že se ženy má chovat, ale ne tak, jak očekávají chlapi, že by se žena chovat měla.

Co říkáte?

7 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com