Diskuse

Dita Prkenná

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Já vám poradím - když se vám to nelíbí, nedívejte se.

1 0
možnosti
MS

Já ti taky poradím - když se ti nelíbí nečí blog, nečti ho!

1 1
možnosti

Vystihla jsi to přesně! Paní Dita má oku lahodící kuchyň, otázkou zůstává, zda je její nebo studiová?? Nekoukám na ni pravidelně, celkově nemám ráda pořady o vaření, ale zrovna včera(!! ;-D) jsme ji taky měli naladěnou, jelikož jsme sledovali pořady o cestování, chuťovka v podobě rajského protlaku s uvařeným hadím masem a hadími vejci kdesi v Kamerunu nás zaujala víc než monotóní přednes voskové figuríny vařící bramboračku s houbami...nebo houbovou s bramborami??? ;-D;-)

Bezva napsané, díky R^

4 1
možnosti
VB

Kamerun super, Mirko. A vozickari na ceste do Mongolska v bistru u hranic jeste lepsi ;)

0 0
možnosti
Foto

Gratuluji autorce článku k příznivci jménem Miloslav Josífko R^

2 1
možnosti
MJ

Od hulváta tvého kalibru je to pro mně spíš urážka. Nauč se slušně chovat a pak klidně pokecáme;-)

0 1
možnosti
Foto

Nesouhlasím. Mám rád pořady o vaření ale leze mi na nervy Hruška a Babica a dostával jsem vyrážku z kluků v akci. Mám rád Pohlrecha pro jeho hlášky a styl. Ale paní Dita mně nadchla. Ten její pořad se opravdu dá nazvat gastro pornem, protože ona to vaření a jídlo povýšila na rozkoš. Když se vám to nelíbí, je to samozřejmě váš názor. Já každopádně tento pořad vnímám jako to nejlepší, co v ČT běží.

3 1
možnosti
VB

Ja rozkos k jidlu naprosto chapu! Ale pani bez emoci s monotonnim huhnanim neni preci nic vasniveho :/ Mnoho zen v zachvatu rozkose jste asi nevidel, protoze ta vypada podstatne jinak :)

2 3
možnosti
DK

Tak už jsme asi tři :-). Viděla jsem to jednou, náhodou a taky jsem jen zírala...

2 0
možnosti
Foto

Každá televize má ovladač na přepnutí kanálu, a nebo na vypnutí, záleží na volbě sledovatele... Ale tolik invektiv, sprostosti a vulgarity, kolik jí vyšlo z Vás, se jentak nevidí (resp. nečte)... Vybavilo se mi staré známé: Prázdný sud nejvíc zní.

2 2
možnosti
VB

:-) máme ovladač, ale já čekala na další pásmo cestování a bála se, že ho prošvihnu. Navíc vařím ráda, tak jsem byla zvědavá. Ovšem následně i velmi znechucená :-/

0 0
možnosti
KK

A už jste to zkusila udělat lépe než ona ? Asi ne, jinak byste v televizi byla vy a ne Dita P. Kecat umí každý. Lépe udělat žádný.

3 1
možnosti
VB

Někteří lidé mají totiž soudnost ;-) Když něco neumí, nelezou s tím na veřejnost :-)

4 0
možnosti
JC

Viktorie, jste úplně normální a já snad taky... a nebo jsme oba blázni... Pořad a moderátorka (?) jsou strašní...

1 0
možnosti
VB

Recepty se mi líbí, i kuchyni a nádobí má paní Dita fajn, ale ta dramaturgie a vystupování Dity je prostě hrůza ;-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com