Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

měla jste si udělat kluky... beztak je po nich lepší postava :-P

0 7
možnosti
PM

Vy hlavně radši nic nedělejte, beztak by to byli sluníčkářští zmetci :-P

1 0
možnosti
MZ

Myslím, že jste uhodila hřebíček na hlavičku. Sice neúmyslně, ale přesně. Vy to nechcete pro své děti, pro svou budoucnost.

Prohlédněte si osobní život ohnivých zastánců migrace či multikulti - rodičů řádně pečujících o vlastní děti je mezi nimi pomálu. Bezdětní, homosexuálové, svobodní a svobodné. A pak tací exoti, kteří vlastní děti nechali v péči prarodičů, a vyrazili pomáhat migrantům.

15 1
možnosti
PM

Zatím jsem neviděl asiata, který by vozem najížděl do lidí a v hudebním klubu střílel do lidí. Proto u nás i asiat může být v čele antiimigrační strany.

4 0
možnosti
Foto

To, jestli chcete nebo nechcete boha, Alláh je totiž synonymum slova "Bůh", nikoli nějaké jméno (také by se slušelo použít obvyklý přepisem s dvěma "l") nezáleží na vás ani na nikom jiném. Bůh je nebo není. Ani to, jestli bude někdo v Evropě vyznávat nějaké náboženství, neovlivníte. Je to věc tradice, výchovy a rozhodnutí lidí, kteří v Evropě žijí. Můžeme jen snad ovlivnit, aby se Evropa nekontrolovaně neplnila nepřizpůsobivými "Neevropany" a s těmi, kteří tu žijí, chvíli či dlouhou dobu, se upravilo soužití k oboustranné spokojenosti, to je tak asi všechno, co můžeme chtít a dělat. :-)

2 7
možnosti
MZ

Už bychom si měli uvědomit, že islám není pouze náboženství, ale je to ideologie.

Tahle ideologie upřednostňuje vyznavače Alláha, zavrhuje nevěřící a vyžaduje neotřesitelnou víru v neomylnost Alláha. Nacismus upřednostňoval modrooké blonďáky, zavrhoval židy a vyžadoval neotřesitelnou víru v neomylnost Hitlera. Komunismus upřednostňoval dělnický původ, zavrhoval buržoazní původ a vyžadoval neotřesitelnou víru v neomylnost Marxe.

Nacismus jsme zakázali, komunismus není oficiálně košer a islám máme vítat.

12 0
možnosti
Foto

jakou budoucnost si pro své dcery představujete?

třeba se rozhodnou být modelky a skončí jako artefakt na umělecké výstavě-jako třeba nedávno kde nahé spoutané ženy směl v plastikových rukavicích osahat kdejaký úchyl který měl pár stovek na vstupenku

ale podle vašeho blogu asi furt lepší než zahalené mumie;-D

0 18
možnosti
Foto

Ach jo... kdyby hloupost nadnášela... Pointa je v tom, že se svobodně rozhodnou být osahávaným artefaktem, nebo se svobodně rozhodnout tomu, kdo na ně hrábne rozkopat ksicht...

16 0
možnosti
Foto

No tak určitěéééé - ne všechny ženy jsou děvky, ale všechny děvky jsou ženy. Souhlas?;-D

1 5
možnosti
Foto

Jak vaše zvolání souvisí s textem blogu? Nebo jste si něco přečetl a přišel jste se pochlubit?

3 0
možnosti
HA

Mam jednoduchy komentar: Pletete si islam a jeho karikaturu.

O islamu se muzete dozvedet i odjinud, nez z islamofobnich zdroju.

3 13
možnosti
JS

Například si můžeme přečíst Korán, nebo si můžeme přečíst sbírku dochovaných výroků Proroka a nebo si můžeme přečíst životopis Proroka. Velmi poutavá je například kapitola, která popisuje, jakým způsobem Prorok Muhammad naložil s medínskými Židy roku 627. Doporučuji nečíst to po obědě. Prorok zajatým Židům poručil, aby podél medínského centrálního náměstí vykopali obrovskou jámu - svůj vlastní hromadný hrob, a pak jim všem nechal useknout hlavu. Usekávání hlav trvalo celý den a celou noc, v noci za svitu pochodní, a jak nám sděluje islámský historik Ibn Ishak, bylo tímto způsobem připraveno o život asi sedm set až devět set osob. Na závěr se mužové muslimské obce "potěšili" se ženami popravených mužů. Veškerý majetek této tisícileté židovské komunity byl zabaven židovskou obcí, pozůstalé ženy a děti byly prodány jako otroci. To je také karikatura islámu? A nebo je to jeho autentická pravověrná tvář?

10 0
možnosti
TV

T52o20m17a17s 41V82r63l37i89k

31. 8. 2017 21:49

Souhlas, pochopitelne. Mi pripada absurdni tohle vubec ve stredni Evrope 21. stoleti resit.

2 0
možnosti
Foto

1)srovnávat Ježíše s Bohem je důkaz vaší neznalosti základních pojmů

2)Alláh, Bůh i Hospodin je jedno a to samé jen každá ta banda ho pro své cíle zneužívá jiným způsobem.

3)ani křetanské ženy před sto letx nemohly bez manžela nic-studovat cestovat mít bankovní účet takže to nebude o náboženství ale stupni vývoje společnosti-takže právě ty ukřičené feministky-jak je definujete-mají zásluhu na to že vy nebo vaše dcery mohou to co považujete za normu-jediné v čem souhlasím že dnešní feministky to přehání a neměly by ani na tento pojem mít nárok-spíš antimachochistky:-)

sečteno podtrřeno.po přečtení vašeho článku se mi nějak vybavuje titul vašeho předchozího blogu-kdyby blbost nadnášela:-/

1 17
možnosti
LJ

Vy žijete 100 let zpátky? Nic jste nepochopila.

9 2
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com