Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

To je tedy hrozné čtení! Človèk neví, jestli se má smát té absurditě, a nebo plakat nad tím, kam se svět dostal (a ještě řítí). Někdy mě napadá, jestli to není nějakou přísadou v potravinách. Jinak si to nedovedu vysvětlit.

Viktorie, mějte se hezky!

p.s. těm slepicím ušijte kombinézky-stejnokroje, aby si nezáviděly peří:-))))

2 0
možnosti
VB

Děkuji za čtení, Maruško! Já myslím, že je to hlavně z nudy. Už dlouho nemusíme řešit existenční krize, žádné války, hladomory, bídy... Tak vymyslíme náhradní problémy. Jako barvy pleti a 89 druhů pohlaví.

2 0
možnosti
ZS

Trefné, vtipné ... a smutné. R^

2 0
možnosti
VB

Děkuji za čtení. Člověka občas až jímá hrůza a naděje na zlepšení nevidět.

0 0
možnosti
MV

mne je u hyzdi barva, pihy, kudrlinky nebo ples

pokud je clovek "clovek", at je treba prouzkovanej - alespon takovyho rychle najdu v davech nudy a pretvarek

zdravim a hezky zari preju

1 0
možnosti
VB

Nápodobně. Co mě zaráží je to, že nemůžu říct černoch, když mi ten člověk ani jeho barva nevadí. Ačkoliv běloch se říkat smí. Stírá se jeden dávný extrém do nového, snad ještě silnějšího extrému.

Diky za čtení, Marku!

0 0
možnosti
VB

Děkuji a též mávám! Krásné září přeji.

1 0
možnosti
EH

Dříve jsem si ras tolik nevšímala, ale po mediální kampani, jak se pořád někdo musí omlouvat a jak jsou černí neustále uráženi, začínám také rozlišovat. Budu preferovat firmy, které nic nepředělávají a neomlouvají se. A TV kanály, které necpou černochy do středověké Evropy kvůli kvótám. A politické strany, které nebudou prosazovat nic takového u nás.

13 0
možnosti
VB

Pravda. Bouhužel, mám pocit, že více se společnosti cpe, že na rase nezáleží, tím víc na tom tak nějak záleží a tím víc se vzbuzuje v lidech vzájemná antipatie a zbytečná nenávist.

5 0
možnosti
Foto

Hlavně dbej na to, aby se ty bílé slepice omlouvaly těm černým, když jim sezobnou ty nejlepší žížaly.;-D

Trefný blog, je to moc vtipné, ale i hodně smutné. R^

5 0
možnosti
EH

Kdyby slepice měly inteligenci a zakládaly společnost, moc sluníčkářství bychom tam nenalezly. Chamtivější zvíře jsem neviděla. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Přesně tak, zvláště ti studenti co by chtěli patro pro sebe, to je rasová segregace jak vyšitá. To je na vznesení obvinění. Ano, je pravda že v USA stále existuje rasová nesnášenlivost některých bílých Američanů vůči černým Američanům, ale bojovat rasismem proti rasismu to je opravdu velké nepochopení, to někteří černí Američané skutečně vzali za špatný konec ...

8 0
možnosti
EH

Hlavně to vyvolá ještě větší rasismus. Rasistu nepřesvědčili a nerasistu zklamali.

5 0
možnosti
JH

J92a95n 58H39a83r32v66a38n

14. 9. 2020 12:48

A já to slovo napíšu, pokud se to ještě u nás může - černoši ;-D!

6 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 30,28
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com