Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už jen fakt, že vy jste v pracovní den dopoledne publikovala tento blog a já pod tím postuji ve stejné době, dokazuje zhýčkanost a lenost nás obou ;-D

MMCH většina žen, které by spadaly do kategorie naše babičky a prababičky do práce chodila nebo pečovala o hospodářství.

0 0
možnosti
VB

Clánek mám napsaný měsíc, jen nebyl čas postnout :) Ale udělala jsem si teď konečně coffie break. Kávu vařil manžel ;-D

0 0
možnosti
ND

Jste legrační, srovnáváte něco co srovnat nejde a taky nevím co vlastně chcete, jestli to co popisujete dělat chcete, nebo nechcete, nebo jestli si stěžujete, že to všechno děláte.

Je to přeci váš život, vaše volba, vaše priority, váš vztah a jaký si to uděláte takový to budete mít, fakt, máte přeci tolik možností jak si svůj život uspořádat a fňukání ještě nikdy nikomu nepomohlo...

10 3
možnosti
VB

Mně připadají legrační "starší" ženy, které odpovídají na jakoukoliv námitku "mladších" žen odpovědí "abyste se nepo... my to taky neměly a přežily jsme". Takže to, že některá generace něco neměla, nesmí to mít ani ta následující?

Á propos, toto není ani stížnost, ani fňukání, nýbrž bilancování, která generace na tom byla líp, když ta předchozí tolik haní tu dnešní ;-) Jde o nároky kladené na ženy v různých časových obdobích.

1 1
možnosti
DN

Jiná doba se dotýká všech. Nejen žen. Jinak Váš popis toho Jak dnes vypadá život dnešní ženy vs. muže ...... No možná jste si špatně vybrala.:-)

Hodně jste to zjednodušila. ;-)

1 0
možnosti
VB

Ale jo, chlapi to mají taky divoký... žádný z vás dnes netuší, co se po vás chce. Dřív bylo jasně dáno, hlava rodiny, živitel. Dnes aby se v tom prasopes vyznal ;-)

0 0
možnosti
Foto

Jste, ale i my muži také.

1 0
možnosti
VB

;-) já jen doufám, že v příštím životě budu chlap

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com