Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Karma! U nás je to úplně stejně. A to nej... po tu celou dobu, kdy děti do školky nechodily/nechodí je nutno platit školkovné. Pokud by nebylo uhrazeno, dítě by bylo vyšoupnuto a nahrazeno jiným človíčkem, jehož rodiče by platili. Prostě je to pravidelný měsíční rezervační poplatek.

0 0
možnosti
JM

Mám ve školce dvě holčičky. Chodí spolu do jednotřídky (jsme malá vesnice). Ta starší je předškolačka takže v pondělí půjde do školky narozdíl od té mladší, kde se budeme zase s manželkou střídat v hlídání i s babičkou. Takže pokud se ve školce nakazí tak to beztak doma chytneme všichni plus to od té mladší ještě chytnou prarodiče.

0 0
možnosti
VB

Presne tak. Mame to obdobne, proto mi naprosto unika smysl teto "segregace" skolkovych deti. Rodicum to nic neresi, sireni viru uz vubec ne.

1 0
možnosti
GH

Podobne je to v Kanade: dnes sly deti po Velikonocich prvne do skoly a dnes vlada v Ontario oznamila, ze skoly budou kvuli Covid-19 od zitrka zase zavrene na 1 mesic...rodice i deti jsou z toho zmateni.

0 0
možnosti
VB

U nas zmateni nejsme. Tady je zavreno porad :) Ted mame mozna zmatky s tim kdo do skoly tedy pujde a kdy, a kam s detmi, ktere nemaji narok

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 30,28
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com