Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M48a88r43t94i75n 98Š33u72l68c

26. 11. 2021 17:21

Ještě něco mě napadá k tématu zasílání takových fotografií od cizích lidí. V dnešní anonymní virtuální době to může být i nástroj nějaké zlomyslnosti či přímo pomsty. Na nějaké sociální erotické síti se někdo může stylizovat do někoho, koho takové fotografie vzrušují a přeje si je zasílat .. a přitom uvede email někoho, koho komu chce trochu zavařit. A pak se škodolibě těší představou, jak asi nic netušící osoba zírá na tvoji poštu...8-o

1 0
možnosti
VB

;-D;-D;-D Tak to je prima námět na Apríla

2 0
možnosti

Abych řekl pravdu, tak mě nějak nevzruší ani detailní fotka dámského klínu. Chce to mít věci k kontextu. Když klín, tak se zbytkem postavy.

7 0
možnosti
VB

Jak praví klasik, někdy míň je víc. R^

1 0
možnosti

M50a48r40t96i24n 38Š35u93l29c

26. 11. 2021 16:59

Tak jako chápu, že se tím navzájem dráždí lidé, kteří k tomu mají nějaký vztah.

Dovedu si představit i to, že má někdo i potřebu anonymně exhibovat a zasílat takové fotografie nevyžádaně (místo toho, aby v mrazu jukal na někoho ze křoví).

Ale jaksi si nedovedu představit, že někdo "jen tak" pošle takovou fotku nějaké své nic netušící známé.

Takže se domnívám, že jste s tím známým prožila i nějaké důvěrnější chvíle (a jeho "krasavec" vám asi není úplně tak neznámý:-). Zatímco pro vás to byla již stará uzavřená kapitola, on se mezitím posunul v sexuální otevřenosti dále ..a v duchu nové doby se vám zkusil připomenout vaše společné vzrušující chvíle tímto způsobem:-)). Nebo si alespoň o vás, v době, kdy jste spolu nějak důvěrně komunikovali, vytvořil falešný obrázek, že jste naladěna na podobnou notu:-);-)

0 0
možnosti
VB

Ano, dejme tomu, lidé, co jsou spolu něco víc a třeba si vzájemně chybí... budiž.

Kdeže, krasavec se nedostal nikdy ani za první metu ;-) Je to cizinec, potkali jsme se na dovolené před 11 lety, kdy on tam byl s partou kamarádů a já s manželem na svatební cestě ;-D Ani flirt, nic. Je ženatý, 3 děti. Najednou po 7 letech bez kontaktu přišla zpráva s dotazem, zda jsem ještě vdaná, že měl na mě vždy spadeno. Ehm... a pak ty obrázky. Toť vše.8-o

1 1
možnosti
Foto

Příjemných okamžiků si musíme vážit. Jednou jsem takovou fotku dostala. Dotyčného muže jsem jaksepatří pochválila. Jo, a pokud je pravdou to, co píše pan Bicera o vizuální vzrušivosti žen, pak já patřím do té menšiny. Ale nemyslím si, že má pan Bicera pravdu. To by musel intimně poznat tisíce žen, aby mohl činit nějaké závěry. Karma za článek R^;-)

1 0
možnosti
Foto

četl jsem to v souvislosti se zaměřením firem vyrábějících a obchodujících s pornem. Ženy nejsou pro ně významným zákazníkem.

1 0
možnosti
MS

„dickpics“ neboli „ptákofotky“ - nejspíš v nějakém zdejším blogu jsem jednou narazil na výraz „dikobraz“ :-) ...

0 0
možnosti
VB
Foto

J85o40s12e59f 77B12á77r67t62a

26. 11. 2021 13:05

Pokud chlap dostane takovou fotku od ženy, je to odměna. Pokud chlap pošle svou fotku ženě, je to trest.

13 0
možnosti
VB

;-D Chlapi, vy mě bavíte. Souhlasím, přesto, že jsem heterosexuální žena, erotické fotky žen mi připadají mnohem vkusnější a estetičtější, než pánské dickpics. Pokud se tedy nejedná o záznam vaginální prohlídky.

3 0
možnosti
Foto

Paní Viktorie, kolega se mi jednou svěřil, že si takovéto MMS fotografie vyměňuje s manželkou během jeho nočních služeb (do podrobností naštěstí nezacházel). Z mého pohledu je ženské tělo krásné a hodné obdivu, takže jeho zvěčnění je žádoucí. Co se týče dívek a dam vždycky jsem spíš sázel na milostnou báseň či lehce erotický text. A jak sama píšete: ne každý Richard je udatné Lví srdce.

0 0
možnosti
VB

Manželská fota při odluce, budiž. I když si nedokážu třeba svého muže představit, jak si někde fotí Ríšu. Milostná báseň či text padá na mnohem úrodnější půdu. R^

2 0
možnosti
Foto

Někde jsem četl, že muži žijí až k 75% z fantazie a 25% zbývá na realitu. U žen to má být naopak. Je to zobecnění, tudíž jsou určitě ženy, které to mají jako muži a muži bez fantazie. Většina žen však není vizuálně vzrušivá a proto s nimi pohled na porno málo udělá a Peep show by s nimi zkrachovaly. Muži si to neuvědomují a myslí, že když je ta emancipace, tak musí být ženy ve všem stejné jako muži a to i ve věcech spojené se sexem.

7 0
možnosti
VB

Bingo! Přesně tak to vnímám. Díky

1 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com