Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Viki: Pasenie koníčkov, skolióza (a placatá hlava a všeličoiné, možno i řvaní)  :

Radil som, že knižka: něžná náruč rodičů. :) Naštudovať v prestávkach medzi prebalovaním alebo miesto spánku . :)

0 0
možnosti

No mě baví,jak každý - i doktoři -říká,že se každé dítě vyvíjí jinak rychle a že se tomu má nechat volný průběh a pak,když dvouměsíční!!!! miminko nepase hříbata,tak už poplach a cvičit?! Netrapte Žofku,nechte ji dýchat proboha! Choďte s ní třeba plavat,hrajte si s ní na gymbalonu a buďte trochu nad věcí.Paní Šípková níže to píše přesně.

2 0
možnosti

Ja bych nad veci i docela byla, ale byla na neurologii poslana kvuli sve podrazdenosti a hlavicce fixovane na jednu stranu. A Mudr prisel s touhle diagnozou :(

Plavani uz mame objednano na leden ;) Bude chodit pani k nam domu, ucit ve vane a na jare zacnem s bazenkem :)

0 0
možnosti

Paní Viktorie, ten blog je opět výborně napsaný a bavila jsem až než došlo na toho doktora. Ten by potřeboval psychiatra. Jako holka jsem hlídala mimčo-kluka. V poradně řekli, že neslyší. Rodiče byli zděšení, a když s ním šli k odborníkovi, tak se vysmál. On nebyl hluchý, byl to flegmouš, kterého vúbec nějaké zvuky nezajímali. Tak se neotáčel tak, jak to dělali jiné děti. A tohle mi připadá podobné. Že nepase hříbata? No a? Je snad nějaká pasačka? Až uzná za vhodné se otočit, tak se otočí. Každé dítě je jiné. Jsou děti, které v půl roce stojí, a jsou děti, které se v půl roce nesedí, a rovnou se postaví. On je totiž člověk individialita! Takže povaha a temperament udělají své. Vykašlete se na to, a užívejte si jí.R^V

0 0
možnosti

...to .-se-..co mělo být v prvním řádku, skočilo do předposledního, kde je navíc...:-)

0 0
možnosti

No s Pálavou nevím nevím.Obvykle se setkávám s polosuchou až polosladkou a jak víme,po cukru jsou děti ještě aktivnější.Dejte si radši sušší víno.(To byl žert;-);-))

0 0
možnosti

Kdyz ja to sladke rada :) Navic jsem se pod Palavou narodila, tak je to osobni ;) Ale mate recht, za tu aktivitu asi muze moje mlsani! Jenomze kdyz neni cas varit, bonbony a cokolada krasne doplni energii :)

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Dekuji ;) Toho cviceni se taky bojim, ale jestli ji to nejak pomuze... Zkusime, uvidime.

0 0
možnosti

R^O mém třetím dítěti taky tvrdili, že je zaostalé - pohybově. Když se měla zvedat na nožičky, tak ještě asi ani nezjistila, že je má... dokonce jsme musely chodit k fyzioterapeutce. Později ve škole začala vyhrávat veškeré atletické disciplíny a posílali ji na všechny závody, až si jednou při skoku do dálky přetrhla křížový vaz, přesto tím skokem nějakou "olympiádu" vyhrála.

Takže nezoufej, Žofka to dohoní, stejně jako naše Zuzka (mimochodem teď ve dvaceti už zaběhla maraton!);-)

0 0
možnosti

Tak super, Zuzi, to muze tatinek s tou plackou z LOH pocitat! :D

2 0
možnosti

L90e65o 86W11o80l25f

1. 12. 2014 13:58

Je to drámo, milá dámo. Ale píše Vám to skvěle.:-)R^

0 0
možnosti

Dekuji! Mel jste videt to dramo pred hodinou, kdyz se slecna oblikala na prochazku :D

0 0
možnosti

S prvním dítětem je to vždycky tak trochu šok. S druhým je to podstatně lepší a třetího si už skoro ani nevšimnete, to vypipláte levou zadní.;-)

1 0
možnosti

Uz se tesim na ctvrte! O tom ani nebudu mit tuseni :D

0 0
možnosti

Bude uz jen lip. Me matky tech "hodnych klidnych deti co se hodinu zabavily s chrastitkem" strasily - jen pockej az ti zacne lozit, chodit - co budes delat potom. Jo,  pockala jsem - zacala lozit, chodit a nejak uz se zabavila sama a prestala byt vecne nastvana. Asi ji to taky nebavilo porad jen lezet a akce zadna ;-)

Jo a tabulky - nastesti jsem v zahranici kde to tak neresi - lezeni pozde, chozeni pozde a jaka je z ni dneska sikovna holka.

1 0
možnosti

Taky si rikam, ze hur uz byt nemuze :D Az zacne lozit a delat lumparny, budu mit mnohem min prace se zabavenim ji :D

0 0
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že mám informace z první ruky (z chatu na fcb), tak znovu opakuju- nenervuj se, klídek, až se bude umět zabavit, bude líp;-)

 Tomáš mě jako mimino taky moc "nebavil", ale po 4.měsíci se to zlepšilo a teď mě vytáčí akorát těmi hysterickými záchvaty-tvůj doktor by mu určitě přišil taky nálepku "nervák";-D

1 0
možnosti

Uz se tesim na pristi rok ;) Ale nevim, zda nekdy zvladnu druhy kousek :D

0 0
možnosti
  • Počet článků 126
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5477x
Nadšená cestovatelka, zanícená tanečnice a také tak trošku spisovatelka. Věnuje se zejména ženským tématům a převážně nevážně. Neb humor je jí víc, než vlastní. 

Vydala zatím pět knih. V roce 2012 debutovala lechtivým čtením Sbírka motýlů, o rok později přišla neméně pikantní Sebelhářka a následně Dívka s vůní manga.

Čtvrtá kniha je o síle, energii a spiritualitě ženy. Kdybych tě nepotkal...  následována volným pokračováním: Když jsme se potkali... 

 

http://www.viktoriebeso.cz/ https://www.facebook.com/ViktorieBeso

viktore.beso@gmail.com